Ένα περιζήτητο παιχνίδι έρχεται στο Xbox Game Pass!

Μετά από μήνες αναμονής
23 Απριλίου 2024 17:52
Ένα περιζήτητο παιχνίδι έρχεται στο Xbox Game Pass!

Ένα εξαιρετικό παιχνίδι που πολλοί gamers ανυπομονούσαν να έρθει στο Xbox Game Pass, ετοιμάζεται και επίσημα για το ντεμπούτο του στη συνδρομητική υπηρεσία της Microsoft.

Ο λόγος γίνεται για το Star Wars Jedi: Survivor της Respawn Entertainment, το οποίο είχε πρωτοκυκλοφορήσει πριν από ένα χρόνο, τον Απρίλιου του 2023. Συγκεκριμένα, το sequel που αγάπησαν παίκτες και κριτικοί θα προστεθεί μεθαύριο, Πέμπτη 25 Απριλίου.

Φυσικά, το παιχνίδι θα ενταχθεί στην υπηρεσία της Microsoft χάρη στο EA Play. Αυτό σημαίνει πως όσοι θέλουν να βιώσουν τη νέα περιπέτεια του Cal Kestis στα Xbox Series Χ και Xbox Series S θα πρέπει να είναι συνδρομητές στο Xbox Game Pass Ultimate, ενώ στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές αρκεί και η απλή συνδρομή στο PC Game Pass.

Στο αναλυτικό του review για την αρχική έκδοση του παιχνιδιού, ο Κυριάκος Στεργιάδης είχε επισημάνει:

Το Star Wars Jedi: Survivor εξακολουθεί να είναι ισχυρό στη Δύναμη όπως ο προκάτοχός του. Ο στόχος του να πάει πολύ πιο ψηλά όμως, το έφτασε σε σημείο να καίγεται παρά τις φιλοδοξίες του, χωρίς όμως να χάνει την απολαυστική εμπειρία του να είσαι Jedi. Αυτήν την αποτυπώνει καλύτερα από κάθε άλλο μοντέρνο Star Wars παιχνίδι. Προσφέρει μια γεμάτη εμπειρία που συναρπάζει, χτίζει σωστά και ολοκληρώνει με ένα φινάλε που μακάρι να το βλέπαμε σε ταινία ή σε σειρά του Disney Plus. Αν δεν είχε αυτά τα σοβαρά και σε πολλά σημεία τεχνικά προβλήματα -που είναι παιδαριώδη σε σημεία για το βεληνεκές της Respawn και της ΕΑ- θα μιλούσαμε για ένα απόλυτο sequel σε όλα τα μήκη του.

Να σημειωθεί ότι από τότε κυκλοφόρησαν μερικές πολύ μεγάλες ενημερώσεις, αλλάζοντας ολοκληρωτικά την απόδοση τόσο στις κονσόλες όσο και στο PC.