Δύο γνωστά παιχνίδια έρχονται στο Xbox Game Pass

Νέα συμφωνία Microsoft και CI Games
08 Μαΐου 2024 15:35
Δύο γνωστά παιχνίδια έρχονται στο Xbox Game Pass

Φαίνεται ότι πολύ σύντομα οι συνδρομητές του Xbox Game Pass θα μπορούν να παίξουν δύο πολύ επιτυχημένα παιχνίδια στην κονσόλα και στο PC τους. Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης των πιο πρόσφατων οικονομικών αποτελεσμάτων της, η CI Games ανακοίνωσε ότι έκλεισε μια συμφωνία με την Microsoft, για να φέρει στην υπηρεσία δύο δικά της παιχνίδια.

Το πρώτο παιχνίδι που ανακοινώθηκε είναι το πρόσφατο -και επιτυχημένο- Lords of the Fallen, ενώ το δεύτερο το Sniper Ghost Warrior Contracts 2. Η CI Games δήλωσε στους επενδυτές της ότι η συμφωνία έκλεισε στις 3 Μαΐου, αλλά προς το παρόν η Microsoft δεν έχει πει τίποτα γι’ αυτό το deal.

Και παρόλο που έχουμε μόνο αυτές τις πληροφορίες, μπορούμε να υποθέσουμε ότι οι δύο τίτλοι θα διατεθούν σε Cloud, Xbox Series X|S, αλλά και στους συνδρομητές του Game Pass στο PC. Επίσης, μέχρι και αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποια ημερομηνία διαθεσιμότητας.

Να σας υπενθυμίσουμε, ότι το Lords of the Fallen κυκλοφόρησε τον περασμένο Οκτώβριο και οι Unboxholics είχαν πει μεταξύ άλλων στο review τους τα εξής:

Αυτό το AAA παιχνίδι της CI Games και της Hexworks απευθύνεται κυρίως στους λάτρεις του Soulslike genre που επάξια έχει δημιουργήσει πριν από πολλά χρόνια η FromSoftware. Το Lords of the Fallen είναι ένα καλό παιχνίδι σε γενικές γραμμές, αλλά σε καμία περίπτωση το διαμαντάκι που θα περίμεναν οι fans αυτού του είδους. Έχει τις πολύ καλές του στιγμές και σίγουρα αξίζει την προσοχή σας, ειδικά αν ψάχνετε να παίξετε ένα ακόμα Soulslike παιχνίδι.

Από την άλλη, το Sniper Ghost Warrior Contracts 2 κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2021 και είναι ένα tactical shooter stealth παιχνίδι για τους λάτρεις του είδους.

Για οτιδήποτε νεότερο και μέχρι να ανακοινώσει η Microsoft πότε ακριβώς θα έρθουν τα παιχνίδια αυτά στο Game Pass, μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.