Η πραγματική νήσος Τσουσίμα θα πουλά merch του παιχνιδιού Ghost of Tsushima

Νέα συνεργασία με το PlayStation
27 Απριλίου 2022 17:59
Η πραγματική νήσος Τσουσίμα θα πουλά merch του παιχνιδιού Ghost of Tsushima

Σύντομα, η πραγματική νήσος Τσουσίμα, η οποία βρίσκεται σχεδόν στη μέση της αποστάσεως μεταξύ της κυρίως νήσου της Ιαπωνίας και της Χερσονήσου της Κορέας, θα πουλά merch του παιχνιδιού Ghost of Tsushima.

Συγκεκριμένα, επίσημα αντικείμενα από την αποκλειστικότητα των PlayStation κονσολών θα είναι διαθέσιμα στο κατάστημα Fureai-do Tsushima που πουλά σουβενίρ και παρέχει πληροφορίες για τους τουρίστες. Μεταξύ άλλων, οι επισκέπτες θα μπορούν να προμηθευτούν T-shirts, φούτερ, κάλτσες, κούπες, αυτοκόλλητα, PS4 skins, bandanas, κασκόλ και διάφορα άλλα αντικείμενα με εικαστικό από το παιχνίδι, ξεκινώντας από τις 29 Απριλίου.

Το merchandise έχει δημιουργηθεί από την MSY, με τον επικεφαλής της να δηλώνει:

Η συλλογή Ghost of Tsushima ενσωματώνει την υψηλή ποιότητα και τη διασκέδαση του παιχνιδιού, καθώς και την αριστεία του στον σχεδιασμό, με μια αίσθηση σεβασμού.

Ελπίζουμε ότι η μόνιμη έκθεση της συλλογής στο Fureai-do Tsushima θα χρησιμεύσει ως γέφυρα μεταξύ του παιχνιδιού και του τουρισμού της Tsushima, με τους επισκέπτες να αποκτούν ενδιαφέρον για τον κόσμο του Ghost of Tsushima και το παιχνίδι, και τους θαυμαστές του παιχνιδιού να σκέφτονται ομοίως την επίσκεψη στην Tsushima.

Μπορείτε να δείτε μια εικόνα με διάφορα από τα αντικείμενα που θα πωλούνται σύντομα στο νησί παρακάτω.

Για την ιστορία, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το PlayStation και η τοπική αυτοδιοίκηση του νησιού συνεργάζονται, αφού τον Μάρτιο του 2021 είχε αποκαλυφθεί πως developers του παιχνιδιού θα γίνουν μόνιμοι πρεσβευτές του πραγματικού νησιού. Περισσότερα σχετικά με αυτό μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.

Να σας υπενθυμίσουμε πως το Ghost of Tsushima έκανε το ντεμπούτο του το καλοκαίρι του 2020 για το PS4, με την Director's Cut έκδοση να καταφθάνει ένα χρόνο αργότερα για το PS5, ενώ στο μεσοδιάστημα κυκλοφόρησε και το Legends ένα co-op multiplayer mode που κατάφερε να βρει το δικό του κοινό. Πρόσφατα κυκλοφόρησε και η τελευταία ενημέρωση του παιχνιδιού, για την οποία μπορείτε να μάθετε περισσότερα πατώντας εδώ.