Ghost of Tsushima: Επίσημα έρχεται στο PC - Ημερομηνία κυκλοφορίας και όλες οι πληροφορίες

Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν για τον αποκλειστικό τίτλο της Sucker Punch και της Sony
06 Μαρτίου 2024 19:06
Ghost of Tsushima: Επίσημα έρχεται στο PC - Ημερομηνία κυκλοφορίας και όλες οι πληροφορίες

Εδώ και καιρό υπήρξαν φήμες πως μια τέτοια ανακοίνωση είναι κοντά και σήμερα η Sony έκανε επίσημη την PC έκδοση του Ghost of Tsushima της Sucker Punch Productions, το οποίο μέχρι πρότινος ήταν διαθέσιμο μόνο στα PlayStation 4 και PlayStation 5, μέσα από την οποία μάθαμε όλα τα ειδικά χαρακτηριστικά της και την ημερομηνία κυκλοφορίας.

Συγκεκριμένα, η PC έκδοση του τίτλου θα είναι η "Director's Cut", η οποία αποτέλεσε την επανακυκλοφορία του τίτλου για το PS5 τον Αύγουστο του 2021 και περιλαμβάνει το "Iki Island" Story expansion, όπου ο Jin ταξιδεύει σε αυτή τη νέα τοποθεσία για να παλέψει με μια φυλή Μογγόλων και τον σαμάνο αρχηγό τους, γνωστό ως "Eagle". Επίσης, περιλαμβάνεται το co-op multiplayer mode που ονομάζεται "Legends", το ασπρόμαυρο και άκρως κινηματογραφικό "Kurosawa mode" και το ιαπωνικό voice over. 

To Ghost of Tsushima Director's Cut θα περιλαμβάνει μερικά αποκλειστικά χαρακτηριστικά για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές όπως την υποστήριξη για ultra wide οθόνες τόσο σε 21:9 όσο και σε 32:9 αναλύσεις, αλλά και για τριπλές οθόνες με 48:9 διάταξη οθόνης. Φυσικά, υποστηρίζονται και όλες οι νεότερες τεχνολογίες βελτίωσης απόδοσης στα γραφικά όπως το Nvidia DLSS 3 και το AMD FSR 3 για καλύτερο και αποδοτικότερο upscaling και framerates, καθώς και το XeSS για τις Intel κάρτες γραφικών. Ακόμη υποστηρίζει όλα τα χειριστήρια και ειδικά στο Dualsense του PS5 προσφέρει την εξελιγμένη απτική ανάδραση και τα adaptive triggers

Πότε κυκλοφορεί το Ghost of Tsushima: Director's Cut στο PC; 

Η κυκλοφορία του Ghost of Tsushima: Director's Cut στο PC είναι προγραμματισμένη για τις 16 Μαίου και παρακάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό trailer.