Δείτε αν το PC σας μπορεί να τρέξει το Ghost of Tsushima

Αποκαλύφθηκαν οι τελικές απαιτήσεις συστήματος
17 Απριλίου 2024 21:32
Δείτε αν το PC σας μπορεί να τρέξει το Ghost of Tsushima

Έχουμε μπει στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία του Ghost of Tsushima στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και έτσι η Sony αποκάλυψε τώρα μερικές σημαντικές πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζουν οι PC gamers για τη νέα αυτή έκδοση.

Συγκεκριμένα, η εταιρία γνωστοποίησε τις ελάχιστες και τις προτεινόμενες απαιτήσεις που θα πρέπει να πληροί ο υπολογιστής σας, για να προσφέρει μια ικανοποιητική gaming εμπειρία στον open world τίτλο. Οι επίσημες απαιτήσεις, λοιπόν, μοιάζουν σχετικά βατές, αφού το παιχνίδι μπορεί να τρέξει και σε μια GeForce GTX 960 για όσους μπορούν να συμβιβαστούν με 720p ανάλυση και 30FPS.

Από την άλλη, για High ρυθμίσεις, υψηλότερη ανάλυση 1440P ή 4K και πιο ομαλή εμπειρία, οι απαιτήσεις «αγριεύουν», αφού απαιτείται τουλάχιστον μια GeForce RTX 3070. Ο αποθηκευτικός χώρος που ζητά το παιχνίδι είναι 75 GB, ενώ χρειάζονται το λιγότερο 8GB μνήμης RAM.

Οι επίσημες απαιτήσεις της PC έκδοσης του Ghost of Tsushima:

Η Sony αποκάλυψε επίσης ότι το παιχνίδι θα υποστηρίζει τις τεχνολογίες NVIDIA DLSS 3, AMD FSR 3 και Intel XeSS για καλύτερες επιδόσεις σε κάθε σύστημα. Παράλληλα, θα λειτουργεί κανονικά σε ultra-wide monitors, ακόμη και σε 48:9 αναλύσεις ή triple-monitor διατάξεις.

Το Ghost of Tsushima Director’s Cut αναμένεται να κυκλοφορήσει στα Steam και Epic Games Store στις 16 Μαΐου. Να σημειωθεί πως θα είναι το πρώτο παιχνίδι του PlayStation στο PC που θα υποστηρίζει και trophies. Περισσότερα σχετικά με αυτό μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.