Ακόμη δε βγήκε η ταινία Ghost of Tsushima και ήδη σκέφτονται για sequels και spinoffs

Ο σκηνοθέτης της ταινίας Chad Stahelski αποκαλύπτει
20 Ιουνίου 2023 00:32
Ακόμη δε βγήκε η ταινία Ghost of Tsushima και ήδη σκέφτονται για sequels και spinoffs

Αποκαλυπτικός εμφανίστηκε ο Chad Stahelski για την επερχόμενη κινηματογραφική μεταφορά του Ghost of Tsushima, καθώς έδωσε αρκετές νέες πληροφορίες για το project που είχαμε καιρό να μάθουμε νέα του. Ο Stahelski έχοντας στις πλάτες του την τεράστια επιτυχία του John Wick: Chapter 4 που σκηνοθέτησε κιόλας, προχωράει στην ταινία Ghost of Tsushima με τις Sony Pictures, PlayStation Productions και την Sucker Punch Productions να βρίσκονται στην παραγωγή της. 

Κιλώντας στο Comicbookmovie.com ο Stahelski μίλησε για το πώς θα συμπτίξει δεκάδες ώρες παιχνιδιού σε μια ταινία δύο ωρών, αλλά άφησε να εννοηθεί πως αυτός και η Sony σκέφτονται ήδη το πώς θα επεκτείνουν το σύμπαν του στις μικρότερες οθόνες. "Το θέμα είναι: πώς μπορώ να συγκεντρώσω τόσες πολλές πληροφορίες σε ένα έργο που μπορεί να οδηγήσει σε άλλα έργα ή σε ένα τηλεοπτικό έργο ή σε μια πλατφόρμα για αυτό;" ρώτησε ο Stahelski. 

Ο Stahelski άφησε να εννοηθεί από τώρα πως η Sony και η ομάδα του σκέφτονται πως θα βγάλουν sequels ή και spinoff σειρές και ταινίες του Ghost of Tsushima, την ώρα που δεν υπάρχει καν ημερομηνία κυκλοφορίας για την ταινία. "Το μυστικό δεν είναι, το αν έχουμε σπουδαίο υλικό. Ξέρουμε ότι έχουμε σπουδαίο υλικό. Το θέμα είναι πώς θα το κάνουμε χειροπιαστό σε οποιαδήποτε πλατφόρμα, ξέρετε, πώς θα βγάλουμε μια σπουδαία ταινία δύο, δυόμισι ωρών από αυτό;

"Πώς θα το κάνουμε ικανοποιητικό και θα το αφήσουμε ανοιχτό να επεκταθεί περαιτέρω από εκεί και πέρα; Αυτή είναι η πραγματική πρόκληση: πώς να πάρουμε τόσα πολλά και σπουδαία και να τα φέρουμε σε ένα επίπεδο που να μπορεί να παρακολουθηθεί".

Το σενάριο της ταινίας έχει αναλάβει να γράψει ο Takashi Doscher για τον ιδιαίτερα πετυχημένο τίτλο της Sucker Punch Productions, που έχει πουλήσει πάνω από 8 εκατομμύρια αντίτυπα μέχρι σήμερα. Σε άλλη του συνέντευξη ο Stahelski είχε δηλώσει ότι θα ήθελε όλη η ταινία να είναι στα ιαπωνικά

Αυτή είναι η 3η ταινία που βασίζεται σε αποκλειστικό παιχνίδι του PlayStation, μετά την ταινία "Uncharted" με τους Tom Holland και Mark Wahlberg και την επερχόμενη ταινία "Death Stranding" που επιβλέπει ο Hideo Kojima. 

Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε ότι η σειρά του Horizon Zero Dawn του Netflix θα είναι prequel στα γεγονότα του παιχνιδιού, αντί για μια πιστή μεταφορά της ιστορίας του παιχνιδιού. Παράλληλα, η σειρά God of War της Amazon αναμένεται να είναι πιστή στην πλοκή του παιχνιδιού της Santa Monica Studio με τους Kratos και Atreus. 

Παράλληλα αναμένεται η 2η σεζόν της σειράς The Last of Us του HBO και το ντεμπούτο της σειράς Twisted Metal για το Peacock