Death Stranding ταινία: Ο Hideo Kojima αποκαλύπτει εάν θα τη σκηνοθετήσει ή όχι

Ο δημιουργός του παιχνιδιού μίλησε για το πόσο θα εμπλέκεται στην παραγωγή της ταινίας Death Stranding
19 Ιουνίου 2023 21:09
Death Stranding ταινία: Ο Hideo Kojima αποκαλύπτει εάν θα τη σκηνοθετήσει ή όχι

Την έκταση της συμμετοχής του στην πολυαναμενόμενη κινηματογραφική μεταφορά του βιντεοπαιχνιδιού Death Stranding αποκάλυψε ο δημιουργός του, Hideo Kojima. Από που αλλού; Φυσικά μέσα από το ιδιαίτερα ζωηρό του Twitter, ο Kojima έδωσε περισσότερες πληροφορίες για την παραγωγή της ταινίας Death Stranding απαντώντας σε ένα ερώτημα: θα σκηνοθετήσει ο ίδιος την ταινία ή όχι; 

Η απάντηση θα δυσαρεστήσει όσους ήθελαν τον Kojima να πραγματοποιεί και το σκηνοθετικό του ντεμπούτο σε κινηματογραφική ταινία, καθώς ο θρυλικός δημιουργός αποκάλυψε ότι δε θα αναλάβει τη σκηνοθεσία της ταινίας Death Stranding. "Απλά για να είμαι ξεκάθαρος απέναντί σας, εμπλέκομαι σε μεγάλο βαθμό στην παραγωγή, την επίβλεψη, την πλοκή, την αισθητική, τον σχεδιασμό και τα περιεχόμενα της κινηματογραφικής διασκευής του Death Stranding, απλώς όχι με τη σκηνοθεσία" είπε χαρακτηριστικά ο Kojima μέσα από σχετικό tweet του. 

Ωστόσο, δεν ονόμασε ακόμα το άτομο που θα τη σκηνοθετήσει είτε γιατί δεν είναι η ώρα ακόμα είτε γιατί δεν έχει βρεθεί. Πάντως η αγάπη του Kojima για το μέσο είναι γνωστή, ο ίδιος του άλλωστε δηλώνει στο bio του ότι είναι "Δημιουργός βιντεοπαιχνιδιών: Το 70% του σώματός μου αποτελείται από ταινίες". 

Ουσιαστικά θα επιβλέπει όλους τους τομείς της ταινίας του Death Stranding από την πλοκή μέχρι την αισθητική της, εκτός από τη σκηνοθεσία, κάτι που ίσως και να σημαίνει ότι δε θα είναι ενεργός και παρών πάντοτε στο πλατό της, όταν αυτή θα ξεκινήσει τα γυρίσματά της. 

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε καν εάν οι ηθοποιοί του cast του παιχνιδιού, υποδυθούν και στη μεγάλη οθόνη τους χαρακτήρες τους, όπως είναι οι Norman Reedus, Lea Seydoux, Mads Mikkelsen, Margaret Qualley, Troy Baker, Tommie Earl Jenkins, και Lindsay Wagner. Γνωρίζουμε όμως ότι σαν ταινία θα "εισάγει νέα στοιχεία και χαρακτήρες από το σύμπαν του Death Stranding", όπως είχε αναφερθεί στη σχετική ανακοίνωση τον Δεκέμβριο του 2022. 

Αυτόν τον καιρό ο θρυλικός Ιάπωνας δημιουργός ασχολείται με την ολοκλήρωση του Death Stranding 2, στο οποίο πέραν των προαναφερθέντων ονομάτων, προστέθηκε η ηθοποιός Elle Fanning στο cast. Πρόσφατα, ο Nicolas Cage πέρασε για μια επίσκεψη από τα στούντιο της Kojima Productions, με τους fans να θεωρούν πως θα κάνει cameo εμφάνιση στο Death Stranding 2.