Nicolas Cage και Hideo Kojima συναντήθηκαν και οι fans θέλουν cameo στο Death Stranding 2

Κρύβεται κάτι πίσω από τις φωτογραφίες των δύο;
15 Ιουνίου 2023 20:55
Nicolas Cage και Hideo Kojima συναντήθηκαν και οι fans θέλουν cameo στο Death Stranding 2

Έναν απρόσμενο επισκέπτη είχε ο Hideo Kojima στο στούντιο της Kojima Productions σήμερα, όπως αποκαλύφθηκε από τα tweets και τα Instagram posts του θρυλικού Ιάπωνα δημιουργού βιντεοπαιχνιδιών. Ο απρόσμενος επισκέπτης ήταν ο εμβληματικός ηθοποιός Nicolas Cage (Νίκολας Κέιτζ) ο οποίος φωτογραφήθηκε με τον δημιουργό των Metal Gear Solid και Death Stranding πλάι στο άγαλμα του Ludens, που αποτελεί σημείο-κατατεθέν των εγκαταστάσεων της Kojima Productions. 

Ωστόσο, οι fans του Kojima ισχυρίζονται -σε σημείο που κάποιοι έχουν πειστεί κιόλας- ότι θα κάνει μια cameo εμφάνιση ή θα συμμετέχει ο Nicolas Cage κατά κάποιον τρόπο στο πολυαναμενόμενο Death Stranding 2. Τέτοιες επισκέψεις όμως Χολιγουντιανών προσωπικοτήτων είναι πλέον συχνές για τον Kojima, καθώς ουκ ολίγες φορές έχει συναντήσει ή βρεθεί σε meeting με σκηνοθέτες όπως ο Jordan Peele ή ο φίλος του Nicolas Winding-Refn. 

Ο Cage από την πλευρά του φαίνεται πως βουτάει για πρώτη φορά στην καριέρα του στον χώρο των videogames. Θα προστεθεί ως χαρακτήρας στο Dead by Daylight, ενώ έκανε και μια σύντομη εμφάνιση στο Summer Game Fest 2023 για να το προμοτάρει.

Άλλοι χρήστες στο Twitter εικάζουν ότι μπορεί να εμφανιστεί ως ένας "prepper" στο Death Stranding 2, καθώς ο Kojima στο πρώτο παιχνίδι είχε προσθέσει πολλούς guests σε τέτοιους ρόλους όπως τους Conan O'Brien, Edgar Wright, Junji Ito και τον Geoff Keighley. Δείτε μερικά από τα tweets των χρηστών: 

Το γεγονός ότι η Kojima Productions ετοιμάζει την ομώνυμη ταινία του Death Stranding με τη Sony Pictures, αποτελεί μια ακόμη ένδειξη ότι οι άκρες του Kojima στο Χόλιγουντ έχουν εξαπλωθεί περαιτέρω. 

Δείτε τις φωτογραφίες Cage-Kojima: 

Σε μια άλλη ανάρτηση του Kojima στο Instagram ανέβασε κι άλλες φωτογραφίες με τον Cage, εκεί όπου ο 59χρονος χολιγουντιανός σταρ υπέγραψε έναν τοίχο-λεύκωμα κατά την επίσκεψή του, γράφοντας μια συμβολική αφιέρωση. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hideo Kojima (@hideo_kojima)

Το cast του Death Stranding 2 προς το παρόν είναι αρκετά χολιγουντιανό αφού παίζουν οι Norman Reedus, Lea Seydoux και η Elle Fanning μεταξύ άλλων. Μήπως όμως οι θεωρίες των fans έχουν δίκιο και αυτή η συνάντηση να μην ήταν και τόσο τυχαία; Πείτε μας στα σχόλια.