Το Death Stranding γίνεται ταινία! - Θα εμπλέκεται ο Kojima;

Από τον παραγωγό του Barbarian
15 Δεκεμβρίου 2022 20:41
Το Death Stranding γίνεται ταινία! - Θα εμπλέκεται ο Kojima;

Μπορεί πριν από μερικές ημέρες να μάθαμε ότι ο Hideo Kojima ετοιμάζει το Death Stranding 2, ωστόσο, πριν από λίγα λεπτά, ήρθε στα φώτα της δημοσιότητας μία είδηση που αφορά τον…κινηματογράφο. Πιο συγκεκριμένα, το Deadline αναφέρει ότι το Death Stranding θα γίνει ταινία.

Αναλυτικότερα, η Kojima Productions πρόκειται να συνεργαστεί με τον παραγωγό του πρόσφατου φιλμ, Barbarian, Alex Lebovici, καθώς και με την εταιρία παραγωγής Hammerstone Studios, για να φέρουν όλοι μαζί την ταινία του Death Stranding στη μεγάλη οθόνη. Η Hammerstone θα χρηματοδοτήσει αυτό το project και ο Kojima θα βρίσκεται στην παραγωγή μαζί με τον Lebovici.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες γι’ αυτό το project, αλλά όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Deadline θα δείτε και νέους χαρακτήρες σε αυτό το σύμπαν. Επιπροσθέτως, μέχρι και αυτή τη στιγμή παραμένει άγνωστο για το ποιος θα καθίσει στην καρέκλα του σκηνοθέτη ή ποιος θα γράψει το σενάριο. Αυτό σημαίνει ότι δε γνωρίζουμε ακριβώς ποιος θα είναι ο ρόλος του Hideo Kojima.

Ο Hideo Kojima δήλωσε τα εξής:

Δε θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένος από αυτή τη συνεργασία με την Hammerstone Studios. Αυτή είναι μια ιστορική στιγμή για το franchise και ανυπομονώ για να φέρουμε το Death Stranding στη μεγάλη οθόνη.

Σε αυτό το σημείο να σας ενημερώσουμε ότι όσον αφορά τα βιντεοπαιχνίδια, το sequel του Death Stranding ανακοινώθηκε πριν από μερικές ημέρες μέσα από τα The Game Awards 2022. Ο Hideo Kojima αποκάλυψε επίσημα ότι δουλεύει πάνω στο Death Stranding 2 και το πρώτο trailer επιβεβαίωσε ότι οι Norman Reedus, Lea Seydoux, Elle Fanning, Shioli Kutsuna και Troy Baker θα βρίσκονται κανονικά στο cast.

To Death Stranding 2 βρίσκεται υπό ανάπτυξη αποκλειστικά για το PlayStation 5, κάνοντας για άλλη μια φορά χρήση της εντυπωσιακής Decima μηχανής γραφικών. Για την ώρα δε γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει το παιχνίδι, ωστόσο για οποιαδήποτε νεότερη πληροφορία μπορείτε να μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.