Death Standing 2: Το νέο παιχνίδι του Hideo Kojima αποκαλύφθηκε με ένα trailer που έχει τα πάντα!

Έρχεται αποκλειστικά για το PlayStation
09 Δεκεμβρίου 2022 04:26
Death Standing 2: Το νέο παιχνίδι του Hideo Kojima αποκαλύφθηκε με ένα trailer που έχει τα πάντα!

Οι φήμες και οι εικασίες επιβεβαιώθηκαν! Έπειτα από τα διάφορα teasers της τελευταίας περιόδου, η κλιμάκωση ήρθε στα The Game Awards 2022. Και επίσημα, ο Hideo Kojima αποκάλυψε το επόμενο παιχνίδι του, το οποίο δεν είναι άλλο από το Death Stranding 2.

Συγκεκριμένα, στα φώτα της δημοσιότητας δόθηκε ένα χορταστικό trailer μεγάλης διάρκειας, το οποίο από μας έδωσε μια πρώτη γεύση από το πόσο θα διαφέρει το sequel της Kojima Productions. Φυσικά, υπάρχει άφθονο μυστήριο, πολλές κρυμμένες λεπτομέρειες και αρκετές αποκαλύψεις. Μεταξύ άλλων, το trailer επιβεβαιώνει ότι το καστ των πρωταγωνιστών θα απαρτίζουν οι Norman Reedus, Lea Seydoux, Elle Fanning, Shioli Kutsuna και Troy Baker.

To Death Stranding 2 βρίσκεται υπό ανάπτυξη αποκλειστικά για το PlayStation 5, κάνοντας για άλλη μια φορά χρήση της εντυπωσιακής Decima μηχανής γραφικών. Για την ώρα δε γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει το παιχνίδι, ωστόσο για οποιαδήποτε νεότερη πληροφορία μπορείτε να μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.