Καλά νέα για την πρόοδο της ταινίας Ghost of Tsushima από τον σκηνοθέτη των John Wick ταινιών

Νέες δηλώσεις από τον Chad Stahelski
01 Νοεμβρίου 2023 15:57
Καλά νέα για την πρόοδο της ταινίας Ghost of Tsushima από τον σκηνοθέτη των John Wick ταινιών

Μερικά ευχάριστα νέα επιφύλασσε ο Chad Stahelski, σκηνοθέτης των John Wick ταινιών για την κινηματογραφική μεταφορά του Ghost of Tsushima

Στην νέα του συνέντευξη που παραχώρησε στο ScreenRant μίλησε για την πρόοδο της ταινίας που θα βασίζεται στο ομώνυμο samurai βιντεοπαιχνίδι της Sucker Punch Productions. Εκεί αποκάλυψε ότι όχι μόνο το σενάριό της είναι πανέτοιμο, αλλά και ότι η δημιουργική ομάδα είναι πολύ κοντά στο να προχωρήσει με το project ακόμη και εν μέσω των απεργιών των ηθοποιών και του συνδικάτου του SAG-AFTRA. 

Χαρακτηριστικά ο Stahelski δήλωσε: "Έχουμε το σενάριο, είμαστε πάρα πολύ κοντά στο να το συμμαζέψουμε και αυτό. Η ανάπτυξη είναι πάντα ένα παράξενο μείγμα. Έχουμε τα στούντιο, έχουμε τις απεργίες, τις διαθεσιμότητες των ηθοποιών και το scouting. Πρέπει να πραγματοποιήσεις πολλά πράγματα. Νομίζω ότι τα δύο projects που έχω πιο κοντά στην καρδιά μου και με ενδιαφέρουν είναι αυτό του Highlander και του Ghost of Tsushima."

Συνέχισε λίγο παρακάτω λέγοντας πόσο λατρεύει την ιστορία του παιχνιδιού: "Και τα δύο όμως είναι φανταστικά IPs, αλλά η ιστορία του Ghost είναι επίσης μια από τις αγαπημένες μου όλων των εποχών."

Το σενάριο της ταινίας έχει αναλάβει να γράψει ο Takashi Doscher για τον ιδιαίτερα πετυχημένο τίτλο της Sucker Punch Productions, που έχει πουλήσει πάνω από 8 εκατομμύρια αντίτυπα μέχρι σήμερα. Σε άλλη του συνέντευξη ο Stahelski είχε δηλώσει ότι θα ήθελε όλη η ταινία να είναι στα ιαπωνικά

Αυτή είναι η 3η ταινία που βασίζεται σε αποκλειστικό παιχνίδι του PlayStation, μετά την ταινία "Uncharted" με τους Tom Holland και Mark Wahlberg και την επερχόμενη ταινία "Death Stranding" που επιβλέπει ο Hideo Kojima. 

Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε ότι η σειρά του Horizon Zero Dawn του Netflix θα είναι prequel στα γεγονότα του παιχνιδιού, αντί για μια πιστή μεταφορά της ιστορίας του παιχνιδιού. Παράλληλα, η σειρά God of War της Amazon αναμένεται να είναι πιστή στην πλοκή του παιχνιδιού της Santa Monica Studio με τους Kratos και Atreus. 

Παράλληλα, αναμένεται η 2η σεζόν της σειράς The Last of Us του HBO, ενώ το περασμένο καλοκαίρι προβλήθηκε η σειρά Twisted Metal για το Peacock