Δύο χρόνια μετά η Sucker Punch λέει αντίο στο Ghost of Tsushima

Κυκλοφόρησε το τελευταίο patch του παιχνιδιού
16 Απριλίου 2022 16:28
Δύο χρόνια μετά η Sucker Punch λέει αντίο στο Ghost of Tsushima

Το Ghost of Tsushima έκανε το ντεμπούτο του το καλοκαίρι του 2020 για το PS4, με την Director's Cut έκδοση να καταφθάνει ένα χρόνο αργότερα για το PS5, ενώ στο μεσοδιάστημα κυκλοφόρησε και το Legends ένα co-op multiplayer mode που κατάφερε να βρει το δικό του κοινό.

Τώρα, περίπου δύο χρόνια μετά την αρχική διάθεση του open-world παιχνιδιού, η Sucker Punch λέει αντίο στο Ghost of Tsushima, κυκλοφορόντας την τελευταία του ενημέρωση. Συγκεκριμένα, το patch 2.18 έγινε διαθέσιμο για όλες τις εκδόσεις του τίτλου, διορθώνοντας διάφορα bugs, καθώς και τις ισορροπίες ορισμένων αντικειμένων.

Μαζί με τα patch notes, τα οποία μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ, η ομάδα ανάρτησε και ένα μήνυμα προς την κοινότητας, ευχαριστώντας όλους τους παίκτες για την υποστήριξη. Αναλυτικότερα, με αφορμή την κυκλοφορία του τελευταίου patch του Ghost of Tsushima, το στούντιο δήλωσε:

Αν και δεν εργαζόμαστε ενεργά σε άλλα patches αυτή τη στιγμή, θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε τα σχετικά σχόλια στο subreddit Gotlegends που έχει δημιουργηθεί από την κοινότητα, καθώς και τα μηνύματα που αποστέλλονται στον λογαριασμό @SuckerPunchProd στο Twitter για τυχόν bugs ή προβλήματα υψηλής προτεραιότητας που προκύπτουν.

Θέλουμε να πούμε ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε ολόκληρη την κοινότητα για την απίστευτη υποστήριξη και τα σχόλια που έχουμε λάβει απ' όταν κυκλοφόρησε το παιχνίδι. Όταν το Legends έκανε το ντεμπούτο του τον Οκτώβριο του 2020, δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα έχουμε μια τόσο ενεργή κοινότητα πόσο μάλλον ενάμιση χρόνο αργότερα! Δε θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο ευγνώμονες σε όλους όσους ήταν μαζί μας σε αυτό το ταξίδι!

Όπως φαίνεται, λοιπόν, η ομάδα των PlayStation Studios θα στέψει τώρα πλήρως την προσοχή της στο επόμενο project της. Το αν αυτό θα είναι κάποιο sequel ή κάτι εντελώς διαφορετικό θα το μάθουμε προσεχώς.