The Witcher 3: H CD Projekt διαψεύδει τα περί "κόλασης" στην ανάπτυξη της next-gen έκδοσης

Ύστερα από την ανακοίνωση πως η αναβάθμιση καθυστερεί επ' αόριστον
15 Απριλίου 2022 15:24
The Witcher 3: H CD Projekt διαψεύδει τα περί "κόλασης" στην ανάπτυξη της next-gen έκδοσης

Η ανακοίνωση πως η next-gen έκδοση του The Witcher 3 δε θα κυκλοφορήσει εντός του 2022 και πως καθυστερεί επ'αόριστον, δεν ήταν μια ευχάριστη εξέλιξη για τους fans που το περίμεναν και έφερε παραπάνω "γκρίνια" στο κατώφλι της CD Projekt Red. 

Η πολωνική εταιρία δια στόματος του VP of Business Development, Michał Nowakowski, θέλησε να κατευνάσει τα πνεύματα και να διαψεύσει τις γλώσσες που ήθελαν την ανάπτυξή του να είναι μια "κόλαση". Συγκεκριμένα ο Nowakowski δήλωσε: 

Κοιτάω τους τίτλους ειδήσεων που ξεπετάγονται απο εδώ και απο εκεί στο ίντερνετ και είδα μια που μου τράβηξε την προσοχή, η οποία έλεγε "Το Witcher 3 next-gen καθυστερεί επ'αόριστον", κάτι που το κάνει να ακούγεται λες και η ανάπτυξή του έχει κολλήσει σε μια "κόλαση". Θέλω να δηλώσω πως δεν στέκει κάτι τέτοιο. Υπήρξαν πολλές υπόνοιες ότι θα το κυκλοφορήσουμε του χρόνου τον Ιούνιο ή κάτι τέτοιο και ούτε αυτό ισχύει.

Συνεχίζοντας ξεκαθαρίζει περισσότερο τη στάση και τη θέση της CD Projekt λέγοντας: 

Το μόνο που λέμε είναι ότι πήραμε εσωτερικά την ανάπτυξη του παιχνιδιού. Το παιχνίδι θα ολοκληρωθεί από την δική μας ομάδα. Αξιολογούμε τον χρόνο που χρειάζεται και αυτό θέλει έρευνα. Αυτό λέμε μόνο. Κανείς δεν είπε ότι το παιχνίδι καθυστερεί με ένα τεράστιο χρονικό κενό να μεσολαβεί. Αυτά μπορώ να πω για το Witcher next-gen, αλλά ήθελα να το τονίσω αυτό. 

Τέλος, όσοι είναι κάτοχοι του τίτλου σε PS4 και Xbox θα κατεβάσουν την αναβαθμισμένη έκδοση εντελώς δωρεάν όταν κυκλοφορήσει στα PS5/ Xbox Series X|S.