Παρά τα παράπονα των παικτών, το Cyberpunk 2077 εντυπωσιάζει με τις πωλήσεις του

Τεράστια επιτυχία και ολόκληρη η σειρά Witcher
14 Απριλίου 2022 21:02
Παρά τα παράπονα των παικτών, το Cyberpunk 2077 εντυπωσιάζει με τις πωλήσεις του

Η CD Projekt Red αποκάλυψε τα οικονομικά της αποτελέσματα σήμερα και ανακοίνωσε νέα στοιχεία όσον αφορά της πωλήσεις των Cyberpunk 2077 και The Witcher 3: Wild Hunt. Και οι δύο τίτλοι της εταιρίας έχουν σημειώσει τεράστιες πωλήσεις, με το Cyberpunk 2077 να έχει πουλήσει μέχρι σήμερα περισσότερα από 18 εκατομμύρια αντίτυπα.

Ωστόσο, τα 13,7 εκατομμύρια από αυτά, αφορούν τις πωλήσεις των πρώτων 21 ημερών κατά την κυκλοφορία του. Από την άλλη, η 3η περιπέτεια του Geralt έχει πουλήσει περισσότερα από 40 εκατομμύρια αντίτυπα, ενώ ολόκληρη η σειρά The Witcher, από το 2007 και μετά, έχει καταφέρει περισσότερα από 65 εκατομμύρια σε πωλήσεις.

Δείτε τα επίσημα tweet που έκανε η CD Projekt Red:

Πρόσφατα σας ενημερώσαμε με σχετική είδηση πως τελικά η next-gen του The Witcher 3: Wild Hunt θα καθυστερήσει, ενώ η CD Projekt RED υπόσχεται αρκετές μελλοντικές βελτιώσεις στο Cyberpunk 2077, έτσι ώστε ο τίτλος να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο.

Αναλυτικότερα, ο quest director της CD Projekt , Pawel Sasko, δήλωσε πρόσφατα:

Εξακολουθούμε να βελτιώνουμε το παιχνίδι, γιατί όλοι γνωρίζουμε ότι υπάρχει ακόμη δουλειά που πρέπει γίνει.

Χαιρόμαστε πολύ που σας άρεσε το patch 1.5 και αυτό μας δίνει περισσότερο κίνητρο να δουλέψουμε, επειδή δείχνετε την εκτίμησή σας γι' αυτό.

Δε μπορώ να πω κάτι άλλο. Εργαζόμαστε πάνω σε διάφορα πράγματα για εσάς. Για παράδειγμα, κυριολεκτικά καθημερινά ελέγχω quests, μιλώ σε ανθρώπους για πράγματα, οπότε ναι, συμβαίνει.

Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με τα παιχνίδια της CD Projekt παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.