Η CD Projekt θέλει να προσθέσει multiplayer στο sequel του Cyberpunk 2077

Ενδιαφέρουσες πληροφορίες
05 Φεβρουαρίου 2024 09:57
Η CD Projekt θέλει να προσθέσει multiplayer στο sequel του Cyberpunk 2077

Γνωρίζουμε εδώ και καιρό ότι η CD Projekt εργάζεται σε διάφορα projects συμπεριλαμβανομένου του The Witcher 4, αλλά και του sequel του Cyberpunk 2077. Όσον αφορά το δεύτερο, έχει την κωδική ονομασία “Orion” και μόλις ήρθαν στα φώτα της δημοσιότητας μερικές σημαντικές πληροφορίες.

Μιλώντας στο Reuters, ο co-CEO της CD Projekt, Michal Nowakowski, δήλωσε ότι το στούντιο σκέφτεται να προσθέσει multiplayer στο sequel του Cyberpunk 2077, αλλά δεν μοιράστηκε περισσότερες λεπτομέρειες γι’ αυτό. Στη συνέχεια, ο CEO της εταιρίας, Adam Badowski, δήλωσε ότι μέχρι το τέλος του 2024, θα εργάζονται ακόμη 80 άνθρωποι σε αυτό το project.

Ο Nowakowski είπε επίσης ότι οι πιέσεις στους μισθούς είχαν μειωθεί και η εταιρία πίστευε ότι οι προσλήψεις στα πολωνικά στούντιό της θα ήταν «σχετικά λίγες», αλλά θα συνεχίσει να επεκτείνει το στούντιό της στη Βόρεια Αμερική. Επιπροσθέτως, η CD Projekt Red είχε σχηματίσει μια νέα ομάδα για να εξετάσει πώς θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί η τεχνητή νοημοσύνη.

Πιστεύουμε ότι η τεχνητή νοημοσύνη είναι κάτι που μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση ορισμένων διαδικασιών στην παραγωγή παιχνιδιών, αλλά όχι να αντικαταστήσει τους ανθρώπους.

Ο Badowski είπε δυο λόγια και για το «μάθημα» που πήρε η εταιρία από την κυκλοφορία του Cyberpunk 2077 προσθέτοντας ότι έχει πλέον καλύτερο έλεγχο στη διαδικασία παραγωγής ενός παιχνιδιού.

Πιστεύουμε ότι στο μέλλον θα αποφύγουμε ένα launch σαν αυτό που αντιμετωπίσαμε με το Cyberpunk 2077.

Όπως είχαμε μάθει παλιότερα, την ανάπτυξή του sequel του Cyberpunk έχουν αναλάβει τα αμερικάνικα παραρτήματα-στούντιο της CD Projekt και συγκεκριμένα αυτά του Βανκούβερ και της Βοστώνης, ενώ σύμφωνα με τον Badowski θα συνεισφέρουν και κάποια άτομα από την έδρα της εταιρίας στην Πολωνία.

Εσείς θα θέλατε multiplayer στο επόμενο Cyberpunk παιχνίδι; Πείτε μας στα σχόλια!