Η CD Projekt καθησυχάζει τους παίκτες – “Βελτιώνουμε ακόμη στο Cyberpunk 2077”

Νέες δηλώσεις
11 Απριλίου 2022 07:57
Η CD Projekt καθησυχάζει τους παίκτες – “Βελτιώνουμε ακόμη στο Cyberpunk 2077”

Πριν μερικές εβδομάδες η CD Projekt ανακοίνωσε πως η ανάπτυξη του νέου Witcher παιχνιδιού έχει ξεκινήσει, με το στούντιο να κάνει τη μετάβαση στην ολοκαίνουργια Unreal Engine 5. Αυτό έκανε πολλούς παίκτες να αναρωτιούνται τι πρόκειται να συμβεί με το Cyberpunk 2077, το οποίο είναι φτιαγμένο χρησιμοποιώντας την in-house μηχανή γραφικών RED Engine.

Συγκεκριμένα, αρκετοί φοβήθηκαν πως οι πολωνοί έστρεψαν αλλού την προσοχή τους μετά το μεγάλο patch 1.5, το οποίο διόρθωσε πληθώρα προβλημάτων, φέρνοντας συγχρόνως το Cyberpunk και στις κονσόλες νέας γενιάς PS5 και Xbox Series X|S.

Όπως φαίνεται κάτι τέτοιο δεν ισχύει, αφού κατά τη διάρκεια ενός πρόσφατου live stream, ο quest director της CD Projekt , Pawel Sasko, επιβεβαίωσε πως η ομάδα γνωρίζει πως υπάρχει ακόμη δουλειά για να γίνει, τονίζοντας πως το στούντιο εργάζεται σε διάφορα πράγματα.

Αναλυτικότερα, έπειτα από τις σχετικές ερωτήσεις στο chat, ο Sasko ξεκαθάρισε:

Εξακολουθούμε να βελτιώνουμε το παιχνίδι, γιατί όλοι γνωρίζουμε ότι υπάρχει ακόμη δουλειά που πρέπει γίνει.

Χαιρόμαστε πολύ που σας άρεσε το patch 1.5 και αυτό μας δίνει περισσότερο κίνητρο να δουλέψουμε, επειδή δείχνετε την εκτίμησή σας γι' αυτό.

Δε μπορώ να πω κάτι άλλο. Εργαζόμαστε πάνω σε διάφορα πράγματα για εσάς. Για παράδειγμα, κυριολεκτικά καθημερινά ελέγχω quests, μιλώ σε ανθρώπους για πράγματα, οπότε ναι, συμβαίνει.

Για περισσότερα μπορείτε να δείτε το σχετικό απόσπασμα της ζωντανής μετάδοσης πατώντας εδώ.

Το Cyberpunk 2077 είναι διαθέσιμο για PS4, Xbox One, PS5, Xbox Series X|S και PC. Περισσότερα για το πρόσφατο μεγάλο του 1.5 update μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ, ενώ για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την ανακοίνωση του νέου Witcher παιχνιδιού, πατήστε εδώ.