Το sequel του Cyberpunk 2077 θα είναι μια μίξη ταινίας και παιχνιδιού μαζί!

Η CD Projekt Red ψάχνει νέο άτομο για να εργαστεί στο project
24 Μαρτίου 2024 12:55
Το sequel του Cyberpunk 2077 θα είναι μια μίξη ταινίας και παιχνιδιού μαζί!

Όπως όλα δείχνουν, το sequel του Cyberpunk 2077, το οποίο έχει την κωδικό ονομασία “Project Orion” θα προσφέρει διαδραστικά σεκάνς που θα φέρνουν σε ταινία και παιχνίδι μαζί.

Τα νέα φέρνει στη δημοσιότητα το Game Rant, το οποίο δημοσίευσε μία αγγελία που ανέβασε πρόσφατα η CD Projekt Red, η οποία ψάχνει έναν lead cinematics designer για το επόμενο παιχνίδι της.

Η περιγραφή της αγγελίας γράφει μεταξύ άλλων ότι το στούντιο ψάχνει για έναν ειδικό που θα δουλέψει πάνω σε “άκρως διαδραστικές κινηματογραφικές σεκάνςπου θα δημιουργήσουν ένα “fusion” παιχνιδιού και ταινίας. Από τα συμφραζόμενα, μπορούμε να δούμε, ότι το Project Orion θα κάνει το επόμενο βήμα με διαδραστικά σεκάνς (μάλλον όχι μόνο cutscenes) και θα είναι άκρως κινηματογραφικό.

Η αγγελία αναφέρει:

Αυτός που θα αναλάβει το ρόλο θα είναι μέρος στην ομάδα που εργάζεται στο Project Orion, τη συνέχεια του Cyberpunk 2077, του επόμενου μεγάλου παιχνιδιού στο franchise. Η ομάδα μας που ειδικεύεται στα cinematics εστιάζει στη δημιουργία των εξαιρετικά διαδραστικών κινηματογραφικών σεκάνς χρησιμοποιώντας διάφορα animations και motion capture, για να συγχωνεύσει ταινία και παιχνίδι μαζί.

Αν δεν έχετε παίξει ακόμη το Cyberpunk 2077, να σας πούμε ότι και σε αυτό το παιχνίδι υπήρχαν διάφορες στιγμές, όπου οι παίκτες μπορούσαν να αλληλεπιδράσουν είτε μέσω διάφορων επιλογών, είτε μέσω ενεργειών τους. Μέσα από διάφορες αποφάσεις οι παίκτες μπορούν να αλλάξουν τις καταστάσεις. Ωστόσο, φαίνεται ότι η εταιρία θέλει να τα δώσει όλα στο sequel και να κάνει μια μίξη παιχνιδιού και ταινίας μαζί.

Μιλώντας πρόσφατα στο Reuters, ο co-CEO της CD Projekt, Michal Nowakowski, δήλωσε ότι το στούντιο σκέφτεται να προσθέσει multiplayer στο sequel του Cyberpunk 2077, αλλά δεν μοιράστηκε περισσότερες λεπτομέρειες γι’ αυτό. Στη συνέχεια, ο CEO της εταιρίας, Adam Badowski, είπε ότι μέχρι το τέλος του 2024, θα εργάζονται ακόμη 80 άνθρωποι σε αυτό το project.

Όπως είχαμε μάθει παλιότερα, την ανάπτυξη του sequel έχουν αναλάβει τα αμερικάνικα παραρτήματα-στούντιο της CD Projekt και συγκεκριμένα αυτά του Βανκούβερ και της Βοστώνης, ενώ σύμφωνα με τον Badowski θα συνεισφέρουν και κάποια άτομα από την έδρα της εταιρίας στην Πολωνία.

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.