Η EA υπόσχεται 400 βελτιώσεις με το νέο update του Battlefield 2042

Καταφθάνει σύντομα η τεράστια ενημέρωση
14 Απριλίου 2022 15:31
Η EA υπόσχεται 400 βελτιώσεις με το νέο update του Battlefield 2042

Έχουν περάσει περίπου έξι μήνες από την κυκλοφορία του Battlefield 2042 και τώρα η EA και η ομάδα ανάπτυξης DICE ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν ίσως τη μεγαλύτερη ενημέρωση του τίτλου μέχρι σήμερα.

Συγκεκριμένα, το Update 4.0 θα καταφθάσει την επόμενη εβδομάδα και υπόσχεται πάνω από 400 αλλαγές, προσθήκες και βελτιώσεις για τη multiplayer εμπειρία. Το αναλυτικό changelog αναμένεται να αναρτηθεί προσεχώς, αλλά ήδη ο community manager της DICE, Kevin Johnson, αποκάλυψε μερικές από τις σημαντικότερες πτυχές της ενημέρωσης.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, τα traits των specialists Rao και Paik έχουν ενημερωθεί, ενώ αλλαγές έχουν γίνει και για στην Sundance. Παράλληλα, τα ribbons έχουν τροποποιηθεί για να ξεκλειδώνονται ευκολότερα σε modes όπως το Rush, ενώ το XP για τις support ενέργειες έχει αυξηθεί για να προωθήσει την ομαδικότητα.

Επιπροσθέτως, έχει αλλάξει το balance για τις μάχες με οχήματα, κάνοντας πιο αποτελεσματική την αντεπίθεση από το πεζικό. Συγχρόνως, το Update 4.0 αλλάζει ολοκληρωτικά και τα attachments των όπλων, κάνοντάς τα πιο μοναδικά και με μεγαλύτερο αντίκτυπο στο gunplay.

Αυτές είναι μόλις μερικές από τις αλλαγές του Update 4.0, το οποίο μένει να δούμε αν θα καταφέρει να κερδίσει την κοινότητα, αφού όπως σας ενημερώσαμε πρόσφατα το παιχνίδι έφτασε να έχει λιγότερους από 1000 ταυτόχρονους παίκτες στο Steam.