To επόμενο Battlefield θα έχει το δικό του Warzone - Νέες φήμες

Την ώρα που υπάρχουν πολλοί Battlefield τίτλοι υπό ανάπτυξη στην ΕΑ
28 Φεβρουαρίου 2024 23:03
To επόμενο Battlefield θα έχει το δικό του Warzone - Νέες φήμες

Σε μια προσπάθεια να φτάσει τα υπόλοιπα shooters και το genre όσο καιρό έλειπε από το προσκήνιο, το επόμενο Battlefield παιχνίδι θα έχει μια προσέγγιση που θα το φέρει πίσω στις παλιές του ρίζες. Τώρα, μαθαίνουμε μέσα από το Insider Gaming τα νεότερα που ακούγονται για το νέο Battlefield, το οποίο θα ηγηθεί ο Vince Zampella της Respawn Entertainment, με γενικό διευθυντή του franchise τον Byron Beede και τον Christian Grass της Ripple Effect (πρώην DICE LA). 

Οι πληροφορίες αν και λιγοστές μέχρι μέχρι σήμερα για το επόμενο Battlefield λένε ότι υπάρχουν πολλαπλοί τίτλοι για το franchise υπό ανάπτυξη, οι οποίοι θα ενσωματωθούν στο νέο "σύμπαν του Battlefield". Το Insider Gaming αναφέρει με πηγές του ότι η ΕΑ στοχεύει να το κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2025, όπως γινόταν με παλιότερες κυκλοφορίες της σειράς. 

Ωστόσο διαθέτει κι άλλες πληροφορίες όσον αφορά την oldschool προσέγγισή του, η οποία θα περιλαμβάνει μάχες 64 παικτών, επιστροφή του συστήματος των τεσσάρων classes και μια ολοκληρωτική αλλαγή στο σύστημα καταστροφών του

Όσο για το battle royale της υπόθεσης λέγεται ότι το στούντιο της Ripple Effect ασχολείται με αυτό. Θα είναι μια νέα Battlefield εμπειρία που θα κυκλοφορήσει ως free-to-play τίτλος, ακολουθώντας μια πρακτική παρόμοια με το εξαιρετικά επιτυχημένο "Call of Duty: Warzone". Άλλωστε ο Byron Beede ήταν παλιότερα ένα σημαντικό στέλεχος των live services του Call of Duty. Προς το παρόν το παιχνίδι θα περιλαμβάνει δύο modes: την κλασική Battle Royale εμπειρία και το "Gauntlet" mode όπου ομάδες θα ανταγωνίζονται μεταξύ τους σε objectives και η ομάδα με το μικρότερο σκορ θα αποκλείεται μετά από κάθε αποστολής. 

Tags: