The Callisto Protocol: Σύντομα θα μάθουμε περισσότερα για το horror τίτλο του PUBG σύμπαντος

Όλα όσα είπε ο Glen Schofield, δημιουργός του τίτλου -και του Dead Space
12 Απριλίου 2022 17:57
The Callisto Protocol: Σύντομα θα μάθουμε περισσότερα για το horror τίτλο του PUBG σύμπαντος

Θυμάστε το The Callisto Protocol που ανακοινώθηκε στα The Game Awards πίσω στο 2020; Πρόκειται για το νέο παιχνίδι που ετοιμάζει ο Glen Schofield, δημιουργός του Dead Space, με τη νέα του ομάδα ανάπτυξης, την Striking Distance, η οποία αποτελεί κομμάτι της PUBG Corporation

Ο τίτλος, όσο παράξενο κι αν ακούγεται διαδραματίζεται εντός του σύμπαντος του PUBG και σύμφωνα με την περιγραφή του πρόκειται για έναν story-driven survival horror τίτλο, ο οποίος εκτυλίσσεται σε μια φυλακή-αποικία στην Καλλιστώ, τον δορυφόρο του πλανήτη Δία στο έτος 2320. 

Από την αρχική ανακοίνωση και το πρώτο ανατριχιαστικό cinematic trailer δε μάθαμε έκτοτε τίποτα άλλο, όμως αυτό πρόκειται να αλλάξει. Όπως μοιράστηκε μέσα από το Twitter του ο πρώην επικεφαλής των Sledgehammer Games και Visceral Games, σύντομα θα μάθουμε περισσότερες πληροφορίες: 

Αυτή είναι η αγαπημένη μου περίοδος όταν φτιάχνω ένα παιχνίδι, όταν ο σχεδιασμός έρχεται και δένει. Το αγαπώ όταν βλέπω όλη αυτή την σκληρή δουλειά που κάνει η ομάδα στο mocap studio για να ζωντανέψει τους χαρακτήρες. Ευχαριστώ όσους περιμένουν εμάς για να τελειοποιήσουμε το παιχνίδι. Θα έχουμε να μοιραστούμε περισσότερα σύντομα! 

Αρχικά η κυκλοφορία του The Callisto Protocol είχε οριστεί για το 2022 αλλά δεν γνωρίζουμε εάν θα την τηρήσει.

Tags: