Αυτό το μηχανοκίνητο gaming κρεβάτι είναι φτιαγμένο για ολοήμερο λιώσιμο

Και αλλάζει θέσεις με το πάτημα ενός κουμπιού
10 Απριλίου 2022 16:39
Αυτό το μηχανοκίνητο gaming κρεβάτι είναι φτιαγμένο για ολοήμερο λιώσιμο

Το Μάρτιο του 2020 σας είχαμε μεταφέρει πως η ιαπωνική εταιρία Bauhutte ετοίμασε ένα gaming κρεβάτι, γι' αυτούς που θέλουν να παίζουν ξαπλωτοί όλη τη μέρα. Μάλιστα, η πρότασή της συνοδευόταν από διάφορα αξεσουάρ, όπως πολλαπλές βάσεις και αποθηκευτικούς χώρους για κινητά, tablets και gaming εξοπλισμό, ειδικές θήκες για τρόφιμα και ποτά και γενικά ό,τι άλλο θα μπορούσε να ζητήσει κάποιος από ένα ταπεινό κρεβάτι.

Τώρα, η εταιρία επιστρέφει με το αναβαθμισμένο ηλεκτρικό, μηχανοκίνητο gaming κρεβάτι της. Γνωρίστε το Bauhutte Electric Gaming Bed, το οποίο έρχεται να λύσει ένα σημαντικό πρόβλημα του προηγούμενου μοντέλου. Συγκεκριμένα, η βάση του στρώματος είναι ευέλικτη και περιλαμβάνει ειδικό μοτέρ που μπορεί με το πάτημα ενός κουμπιού να σηκώσει ελαφρώς την πλάτη και τα γόνατα του gamer, για να παίζει πιο άνετος, χωρίς να χρειάζεται κάποιο πουφ ή μαξιλάρια, όπως στο προηγούμενο μοντέλο.

Μάλιστα, η πλάτη και τα πόδια μπορούν να σηκωθούν και ανεξάρτητα, για να βρει ο καθένας τη στάση που τον βολεύει περισσότερο.

Βέβαια, το πόσο βολικό θα είναι εν τέλει το εν λόγω μηχανοκίνητο κρεβάτι μπορεί να αποδειχθεί μόνο στην πράξη. Όπως και να ‘χει, είναι από τις περιπτώσεις που τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, οπότε σας αφήνουμε να θαυμάσετε το προϊόν των Ιαπώνων μέσα από το οπτικοακουστικό υλικό που ακολουθεί.

Να σημειωθεί πως η τιμή του μηχανοκίνητου σκελετού του gaming κρεβατιού ανέρχεται σε $480 (59,800 yen), ενώ το συνολικό κόστος αυξάνεται ανάλογα με τα αξεσουάρ που θα επιλέξει ο καθένας για να το πλαισιώσει.

Tags: