Ναι, πλέον υπάρχει και gaming κρεβάτι

Το ιδιαίτερο προϊόν των Ιαπώνων
03 Μαρτίου 2020 18:05
Ναι, πλέον υπάρχει και gaming κρεβάτι

Κατά καιρούς έχουμε δει πολλές κατηγορίες προϊόντων να προσαρμόζονται για να καλύψουν τις ανάγκες των gamers. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν τα περιφερειακά των ηλεκτρονικών υπολογιστών, με τα gaming ποντίκια να έχουν για παράδειγμα ειδικά χαρακτηριστικά, όπως περισσότερα πλήκτρα.

Τώρα η ιαπωνική εταιρία Bauhutte ετοιμάζεται να φέρει στην αγορά το gaming κρεβάτι. Ναι, καλά διαβάσατε. Δεν έχει νόημα να λέμε ψέματα μεταξύ μας. Όλοι κάποια φορά έτυχε να βλέπουμε κάποιο βίντεο ή να παίζουμε κάποιο παιχνίδι μέχρι να αποκοιμηθούμε. Ακριβώς αυτό το πρόβλημα έρχεται να λύσει το gaming κρεβάτι.

Η ιαπωνική του περιγραφή επισημαίνει:

Όταν ξυπνάω, μετακινούμαι από το κρεβάτι μου στο γραφείο μου. Γιατί να είναι τόσο περίπλοκο αυτό; Τα gaming κρεβάτια λύνουν αυτό το πρόβλημα. Με το που ξυπνάς μπορείς να παίξεις ένα παιχνίδι ή να παρακολουθήσεις ένα animation και να πετύχεις έναν απροβλημάτιστο κύκλο ζωής-ύπνου χωρίς κανένα εμπόδιο.

Βέβαια, κάποιες λεπτομέρειες ίσως έχουν χαθεί στην μετάφραση, αλλά το νόημα παραμένει ίδιο. Χάρη στην πληθώρα των αξεσουάρ του, το gaming κρεβάτι έχει πολλαπλές βάσεις και αποθηκευτικούς χώρους για κινητά, tablets και gaming εξοπλισμό, ειδικές θήκες για τρόφιμα και ποτά και γενικά προσφέρει ό,τι άλλο θα μπορούσε να ζητήσει κάποιος από ένα ταπεινό κρεβάτι.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό.

Tags: