Παίκτης τερμάτισε το Elden Ring χωρίς να κάνει καθόλου damage! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το είδαμε και αυτό…
05 Απριλίου 2022 08:39
Παίκτης τερμάτισε το Elden Ring χωρίς να κάνει καθόλου damage! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πριν μερικές ώρες σας ενημερώσαμε πως ένας παίκτης κατάφερε να ολοκληρώσει το Elden Ring της FromSoftware, χωρίς να δεχθεί καθόλου damage. Φαίνεται πως η κοινότητα το έχει πάει πραγματικά σε άλλο επίπεδο και αυτή τη φορά ένας ακόμη παίκτης έκανε το ακατόρθωτο.

Συγκεκριμένα, ο YouTuber με την ονομασία Iron Pineapple, ολοκλήρωσε το Elden Ring, χωρίς να κάνει καθόλου damage. Ναι, καλά διαβάσατε. Αυτό σημαίνει πως έπαιξε το παιχνίδι χωρίς να χτυπήσει κανέναν εχθρό και κανένα boss. Αλλά πως τα κατάφερε;

Ο παίκτης, λοιπόν, βασίστηκε στα spirit summons για να προκαλέσει ζημιά στους εχθρούς, χρησιμοποιώντας κυρίως το “Fanged Imps” και άλλες “speedrun” τακτικές για να φτάσει στο τέλος, μιας και παρέλειψε αρκετά σημαντικά τμήματα του παιχνιδιού.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα spirit summons είναι στην ουσία κάποια companions που έρχονται και σας βοηθούν στη μάχη, ανάλογα την περίσταση. Παραδείγματος χάρη αν έχετε κάνει Archaeologist, μπορείτε να καλέσετε τους λύκους που ουσιαστικά κάνουν “tank” τον εχθρό, έτσι ώστε εσείς να μπορείτε να τους χτυπάτε από μακριά χωρίς “πρόβλημα”.

Το Elden Ring είναι διαθέσιμο για PS4, Xbox One, PS5, Xbox Series X|S και PC. Για να μάθετε περισσότερα μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό review των Unboxholics, το οποίο επιμελήθηκε ο Σάκης Καρπάς, πατώντας εδώ.