Μπορεί φέτος να μην έχει E3, αλλά θα έχει PC Gaming Show

Ανανεώνεται ξανά το ραντεβού
01 Απριλίου 2022 22:29
Μπορεί φέτος να μην έχει E3, αλλά θα έχει PC Gaming Show

Πριν μερικές ώρες σας ενημερώσαμε πως η ψηφιακή E3 2022 ακυρώθηκε εξ ολοκλήρου, με τον Geoff Keighley να αναλαμβάνει να γεμίσει το κενό με το δικό του Summer Game Fest.

Τι και αν η κάποτε μεγαλύτερη gaming έκθεση ακυρώθηκε φέτος, το PC Gaming Show θα συνεχίσει απτόητο, αφού το PC Gamer που το διοργανώνει τα τελευταία επτά χρόνια, μόλις ανακοίνωσε την επιστροφή του στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Geoff.

Συγκεκριμένα, το σόου θα συνεχίσει την παράδοση των μεγάλων gaming συνεντεύξεων Τύπου του καλοκαιριού και έτσι είναι προγραμματισμένο να μεταδοθεί ζωντανά την Κυριακή 12 Ιουνίου. Όπως και τις προηγούμενες φορές, οι παίκτες μπορούν να περιμένουν ολοκαίνουργια gameplay πλάνα από επερχόμενες κυκλοφορίες, ενδιαφέρουσες συζητήσεις με developers και πληθώρα ανακοινώσεων που σχετίζονται με τον κόσμο του PC gaming.

Σε περίπτωση που θέλετε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας, μέσα από τον player που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε ξανά το περσινό σόου.

Για την ιστορία, το φετινό Summer Games Fest 2022 αναμένεται να έχει παρουσιάσεις/ανακοινώσεις από κολοσσούς της βιομηχανίας, όπως το PlayStation, το Xbox, η 2K Games, η EA, η Ubisoft, η Square Enix, η Warner Bros. Games κ.α. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του πατώντας εδώ.