Μάθαμε πότε θα πραγματοποιηθεί το φετινό Summer Game Fest!

Στις αρχές του καλοκαιριού!
13 Μαρτίου 2024 21:27
Μάθαμε πότε θα πραγματοποιηθεί το φετινό Summer Game Fest!

Το Summer Game Fest θα επιστρέψει και φέτος για να γιορτάσει το gaming με ένα ειδικό event που θα περιλαμβάνει ανακοινώσεις, trailers και πολλές ακόμα εκπλήξεις.

Μέσα από τα επίσημα social media των The Game Awards ανακοινώθηκε πότε ακριβώς θα πραγματοποιηθεί το φετινό Summer Game Fest και πιο συγκεκριμένα πότε θα γίνει το live show με τον Geoff Keighley.

Αναλυτικότερα, το Summer Game Fest θα ξεκινήσει την Παρασκευή 7 Ιουνίου στις 23:00 ώρα Ελλάδος, όπου και θα πραγματοποιηθεί το live show με τον Keighley μέσα από το YouTube Theater στο Λος Άντζελες. Εκεί, θα το παρακολουθήσουν από κοντά πολλοί άνθρωποι, ενώ προφανώς και θα υπάρξει και livestream από όλα τα κοινωνικά δίκτυα και τις πλατφόρμες της εκδήλωσης.

Το επίσημο site για το Summer Game Fest του 2024 έχει ανοίξει ήδη και όσοι θέλουν μπορούν να εγγραφούν με το email τους για να λαμβάνουν πολλές ανακοινώσεις από το event.

Για την ιστορία, το περσινό Summer Game Fest είχε πολλές ανακοινώσεις και διάρκεια περίπου τις δύο ώρες. Μάλιστα, εκεί είχε αποκαλυφθεί το Prince of Persia The Lost Crown, αλλά και το Sonic Superstars. Επιπροσθέτως είχαμε δει τα πρώτα gameplay πλάνα από το Alan Wake 2 και το Mortal Kombat 1, αλλά και διάφορες ανακοινώσεις που αφορούσαν τα Final Fantasy VII Rebirth και Marvel’s Spider-Man 2.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες για το Summer Game Fest του 2024, οπότε για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.