ΕΠΙΣΗΜΟ: Το Summer Game Fest θα επιστρέψει κανονικά φέτος

Το ανακοίνωσε επίσημα ο Geoff Keighley
31 Μαρτίου 2022 23:06
ΕΠΙΣΗΜΟ: Το Summer Game Fest θα επιστρέψει κανονικά φέτος

Μπορεί η E3 2022 να ακυρώθηκε τελείως, τουλάχιστον για φέτος, αλλά όπως φαίνεται, ο Geoff Keighley, θα επιστρέψει κανονικά με το καλοκαιρινό σόου, το “Summer Game Fest”. Ο γνωστός παρουσιαστής των The Game Awards, το ανακοίνωσε και επίσημα μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter.

Έτσι, το καλοκαίρι αυτό θα είναι “καυτό”, αφού ο Keighley έκανε γνωστό πως ο Ιούνιος θα είναι γεμάτος με live show, με ανακοινώσεις παιχνιδιών, πολλές πρεμιέρες και άλλες εκπλήξεις. Μάλιστα, η είδηση αυτή ήρθε λίγα λεπτά μετά την ακύρωση της E3 2022.

Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω πως το Summer Game Fest θα επιστρέψει αυτόν τον Ιούνιο μέσα από διάφορα events. Θα κάνουμε άλλη μια εκπομπή “Kickoff Live” με ανακοινώσεις, νέα και πρεμιέρες. Θα ανακοινώσουμε περισσότερα τις επόμενες εβδομάδες, μαζί με μερικά πολύ ωραία πλάνα που έχουμε για το 2022.

Σε αυτό το event να περιμένετε αρκετά trailer από επερχόμενα παιχνίδια, εκπλήξεις και ανακοινώσεις νέων τίτλων από πολλές εταιρίες του χώρου. Για περισσότερα σχετικά με το Summer Game Fest παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.