Τίτλοι τέλους για το Uncharted: Fortune Hunter της Naughty Dog

Η εταιρία αποσύρει εντελώς το παιχνίδι
29 Μαρτίου 2022 14:16
Τίτλοι τέλους για το Uncharted: Fortune Hunter της Naughty Dog

Η Naughty Dog μέσα από επίσημη ανακοίνωσή της αποκάλυψε πως το mobile παιχνίδι, Uncharted: Fortune Hunter, που βρίσκεται αυτή τη στιγμή για iOS και Android συσκευές, θα σταματήσει να… “υπάρχει”.

Η εταιρία επιβεβαίωσε πως το παιχνίδι θα κλείσει οριστικά και δε θα μπορείτε πλέον να το κατεβάσετε, ενώ αν το έχετε ήδη εγκατεστημένο θα συνεχίσετε να παίζετε σε λειτουργία εκτός σύνδεσης, μέχρι να αφαιρεθεί εντελώς από τις συσκευές σας.

Από σήμερα, οι αγορές εντός του παιχνιδιού για treasure maps και orbs, θα απενεργοποιηθούν. Επίσης, ο τίτλος δε θα είναι πλέον διαθέσιμος για λήψη στα ψηφιακά καταστήματα των Google Play και App Store.

Η Naughty Dog δεν είπε γιατί κλείνει εντελώς το Uncharted: Fortune Hunter, αλλά κατά πάσα πιθανότητα ο λόγος είναι ο χαμηλός αριθμός παικτών. Το Fortune Hunter ήταν ένα δωρεάν action-puzzle παιχνίδι με πρωταγωνιστή τον Nathan Drake, ο οποίος ταξίδευε και σύλλεγε διάφορους θησαυρούς. Μάλιστα, οι παίκτες μπορούσαν να ξεκλειδώσουν και διάφορα cosmetics στο Uncharted 4, παίζοντας αυτό το mobile παιχνίδι.