Uncharted 2: Τα νεότερα για το που βρίσκεται το sequel της ταινίας με τον Tom Holland

Τα μεταφέρει ο Mark Wahlberg
11 Δεκεμβρίου 2023 18:38
Uncharted 2: Τα νεότερα για το που βρίσκεται το sequel της ταινίας με τον Tom Holland

O Mark Wahlberg έχει μερικά ευχάριστα νέα για τους fans της ταινίας Uncharted και το sequel της, το οποίο πρακτικά γνωρίζουμε ότι θα έρθει εδώ καιρό και στο οποίο θα επιστρέψουν φυσικά ο Tom Holland ως Nathan Drake και ο Wahlberg ως Victor "Sully" Sullivan. 

Στο πλαίσιο μιας συνέντευξής του στο The Direct για τη νέα του ταινία, "The Family Plan", ο Mark Wahlberg μίλησε για τη συνέχεια και αποκάλυψε ότι πλέον το σενάριο του Uncharted 2 έχει ολοκληρωθεί, επιβεβαιώνοντας επίσης πρακτικά επίσημα ότι το sequel είναι υπό ανάπτυξη στη Sony Pictures

Μάλιστα αποκάλυψε ότι το χαρακτηστιρικό μουστάκι του Sully θα επιστρέψει μετά την πρώτη του εμφάνιση στην post-credits σκηνή της ταινίας. Ωστόσο, δήλωσε ότι "Εάν μπορούμε να την κάνουμε καλύτερη από την πρώτη ταινία, τότε ξέρετε, θα είμαι ανοιχτός στο ενδεχόμενο, αλλά όσα ξέρω τα ξέρετε και εσείς προς το παρόν.

Για την ιστορία, την ταινία σκηνοθέτησε ο Ruben Fleischer σε σενάριο των Rafe Lee Judkins, Art Marcum και Matt Holloway. Στην ταινία συμπρωταγωνιστούν οι: Tom Holland ως Nathan Drake,  Mark Wahlberg ως Sully, Antonio BanderasTati Gabrielle ως "Braddock" και η Sophia Ali (Grey's Anatomy) στο ρόλο της Chloe Frazer.

Η σύνοψη της ταινίας:

Ο ερασιτέχνης κλέφτης Nathan Drake (Tom Holland) στρατολογείται από τον έμπειρο κυνηγό θησαυρών Victor “Sully” Sullivan (Mark Wahlberg) για την εύρεση του χαμένου θησαυρού του Ferdinand Magellan πριν από 500 χρόνια. Αυτό που ξεκινά ως μια απλή ληστεία για το δίδυμο, γίνεται μια πολυταξιδεμένη περιπέτεια να φτάσουν πρώτοι πριν τον αδίστακτο Moncanda (Antonio Banderas) ο οποίος και θεωρεί πως είναι ο νόμιμος κληρονόμος του.

Αν ο Nate και o Sully καταφέρουν να απαντήσουν τους γρίφους και λύσουν ένα από τα παλαιότερα μυστήρια στον κόσμο, μπορούν όχι μόνο να διεκδικήσουν λεία αξίας 5 δις δολαρίων, αλλά ίσως να βρουν και τον χαμένο αδερφό του Nate. Το μόνο που χρειάζεται είναι να αντέξουν ο ένας τον άλλο.