The Killer και Uncharted σαρώνουν στο Netflix στην Ελλάδα

Δείτε τη δεκάδα
14 Νοεμβρίου 2023 08:34
The Killer και Uncharted σαρώνουν στο Netflix στην Ελλάδα

Το Netflix κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα νέο περιεχόμενο στην υπηρεσία του και φαίνεται ότι πολύ γρήγορα, η ολοκαίνουργια ταινία του David Fincher έκλεψε τις εντυπώσεις. Ο λόγος γίνεται για το The Killer με πρωταγωνιστή τον Michael Fassbender, το οποίο έγινε διαθέσιμο στην υπηρεσία και κατάφερε να φτάσει στην κορυφή των charts.

To top 10 του Netflix άλλαξε, λοιπόν, και τη 2η θέση έχει πλέον το Uncharted της Sony Pictures με τον Tom Holland, ενώ στην 3η θέση βρίσκουμε το Wingwomen, το οποίο και αυτό παραμένει στα charts εδώ και πολλές μέρες. Από την άλλη, την πεντάδα κλείνουν τα Locked In και Step Up που έχουν την 4η και την 5η θέση αντίστοιχα.

Φαίνεται ότι ο κόσμος έχει μπει για τα καλά πλέον στο πνεύμα των εορτών και το The Grinch που κυκλοφόρησε το 2018 μπήκε στη δεκάδα του Netflix, αφού έχει πλέον την 6η θέση. Το Pain Hustlers βρίσκεται 7ο, ενώ η δεκάδα κλείνει με το War, το Nyad και το Sly που έχουν την 8η, την 9η και τη 10η θέση.

Ακολουθούν οι δημοφιλέστερες ταινίες του Netflix στην Ελλάδα:

  1. The Killer
  2. Uncharted
  3. Wingwomen
  4. Locked In
  5. Step Up
  6. The Grinch
  7. Pain Hustlers
  8. War
  9. Nyad
  10. Sly

Λίγα λόγια για το The Killer του David Fincher

Το The Killer είναι η νέα ταινία του David Fincher (Fight Club, Zodiac, Se7en) με πρωταγωνιστή τον Michael Fassbender (Alien Covenant, Inglorious Basterds). Στο The Killer παίζουν επίσης οι Tilda Swinton (Three Thousand years of Longing, Curious Case of Benjamin Button), Arliss Howard, Kerry O'Maley, Sala Baker, Sophie Charlotte και Charles Parnell (Top Gun: Maverick, Barry).

Η πλοκή αναφέρει: Μετά από μια μοιραία αστοχία, ένας εκτελεστής μάχεται τα αφεντικά του –και τον ίδιο– σε ένα διεθνές κυνηγητό εκδίκησης που επιμένει ότι δεν είναι προσωπικό.

Το σενάριο βασίζεται στο ομώνυμο γαλλικό graphic novel του Alexis Nolent aka Matz, σε διασκευή του Andrew Kevin Walker του Fight Club. Στην φωτογραφία επίσης συναντάμε τον Eric Messerschmidt με τον οποίο ο Fincher συνεργάστηκε τόσο στη σειρά Mindhunter όσο και στην υποψήφια για Όσκαρ ταινία Mank.

To The Killer παίζει αποκλειστικά μέσα από το Netflix.