Το Uncharted με τον Tom Holland έρχεται στο Netflix και τώρα ξέρουμε πότε

Θα δείτε την ταινία μέσα στον Νοέμβριο
16 Οκτωβρίου 2023 13:54
Το Uncharted με τον Tom Holland έρχεται στο Netflix και τώρα ξέρουμε πότε

Μέσα από την κατηγορία “New & Hot”, το Netflix αποκάλυψε μερικό από το επερχόμενο περιεχόμενο της υπηρεσίας του. Έτσι, μόλις έγινε γνωστό ότι το Uncharted με πρωταγωνιστή τον Tom Holland στο ρόλο του Nathan Drake, θα παίζει στην υπηρεσία από αυτόν τον Νοέμβριο.

Πιο συγκεκριμένα, η ταινία της Sony Pictures που βασίζεται στο ομώνυμο franchise βιντεοπαιχνιδιών της Naughty Dog, θα καταφθάσει στην υπηρεσία στις 10 Νοεμβρίου.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το Uncharted έκανε πρεμιέρα τον Φεβρουάριο του 2022 στους κινηματογράφους και παρόλο που δεν είχε και τις καλύτερες κριτικές, κατάφερε να γεμίσει τα ταμεία της Sony Pictures με περισσότερα από 400 εκατομμύρια δολάρια.

Το Uncharted σκηνοθέτησε ο Ruben Fleischer, ενώ το σενάριο έγραψαν οι των Rafe Lee Judkins, Art Marcum και Matt Holloway. Εκτός από τον Tom Holland στον πρωταγωνιστικό ρόλο, το cast της ταινίας περιλαμβάνει και τους Mark Wahlberg ως Sully, Antonio Banderas ως Santiago Moncada, Tati Gabrielle ως Braddock και Sophia Ali ως Chloe Frazer.

Η σύνοψη της ταινίας αναφέρει:

Ο ερασιτέχνης κλέφτης Nathan Drake (Tom Holland) στρατολογείται από τον έμπειρο κυνηγό θησαυρών Victor “Sully” Sullivan (Mark Wahlberg) για την εύρεση του χαμένου θησαυρού του Ferdinand Magellan πριν από 500 χρόνια. Αυτό που ξεκινά ως μια απλή ληστεία για το δίδυμο, γίνεται μια πολυταξιδεμένη περιπέτεια να φτάσουν πρώτοι πριν τον αδίστακτο Moncanda (Antonio Banderas) ο οποίος και θεωρεί πως είναι ο νόμιμος κληρονόμος του.

Αν ο Nate και o Sully καταφέρουν να απαντήσουν τους γρίφους και λύσουν ένα από τα παλαιότερα μυστήρια στον κόσμο, μπορούν όχι μόνο να διεκδικήσουν λεία αξίας 5 δις δολαρίων, αλλά ίσως να βρουν και τον χαμένο αδερφό του Nate. Το μόνο που χρειάζεται είναι να αντέξουν ο ένας τον άλλο.

Το Uncharted θα παίζει στο Netflix από τις 10 Νοεμβρίου. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε και ένα trailer από την ταινία.