Kratos, Spider-Man, Joel και Ellie παίζουν μπάλα επιπέδου Champions League! (BINTEO)

Απολαύστε τα δύο νέα διαφημιστικά σποτ του PlayStation για το Champions League
24 Οκτωβρίου 2023 20:40
Kratos, Spider-Man, Joel και Ellie παίζουν μπάλα επιπέδου Champions League! (BINTEO)

Η συνεργασία της Sony και του PlayStation με την διοργάνωση του Champions League όλες αυτές τις δεκαετίες έχει χαρίσει πολλά αξιομνημόνευτα διαφημιστικά. Τώρα όμως ήρθε η ώρα μάλλον για το πιο επικό όλων! 

Το PlayStation κυκλοφόρησε μέσω του YouTube και των social media τα δύο νέα διαφημιστικά του για το UEFA Champions League της σεζόν 2023-24, στα οποία εμφανίζονται όλες οι τωρινές μασκότ των παιχνιδιών της Sony. 

Φυσικά, μπλέκονται οι χαρακτήρες τους με το τι θα έκαναν εάν έβλεπαν έναν ποδοσφαιρικό αγώνα Champions League. Για αυτό θα δείτε τον Nathan Drake του Uncharted να ανεβαίνει στην οροφή του γηπέδου για να δει τον αγώνα, ενώ ο Kratos με τον Atreus των God of War τίτλων να συνοδεύουν τους παίκτες στον αγωνιστικό χώρο και να σφυρίζουν με το Gjallarhorn από τις εξέδρες. 

Ο Miles Morales με τον Peter Parker από το Spider-Man 2 σώζουν μερικούς χιλιάδες θεατές από μια γιγαντοοθόνη που πάει να πέσει πάνω τους, η Ellie και ο Joel του The Last of Us φέρνουν μια μπάλα στον διαιτητή, o Astro Boy αποφασίσει ποια ομάδα πάει στη σέντρα, ενώ η Aloy του Horizon βοηθάει τον προπονητή με την τακτική του. 

Αυτά και άλλα πολλά θα τα δείτε στα δύο επικά διαφημιστικά του PlayStation παρακάτω: