Σε ένα νέο ψηφιακό κατάστημα έρχονται τα God of War και Uncharted: Legacy of Thieves Collection

Σύντομα θα τα υποδεχθεί το GOG
30 Οκτωβρίου 2023 16:44
Σε ένα νέο ψηφιακό κατάστημα έρχονται τα God of War και Uncharted: Legacy of Thieves Collection

Το πασίγνωστο ψηφιακό κατάστημα, GOG, μόλις ανακοίνωσε ότι πολύ σύντομα θα φέρει στην υπηρεσία του δύο λατρεμένα παιχνίδια του PlayStation. Πιο συγκεκριμένα, ελέω των Halloween προσφορών που τρέχουν εδώ και λίγες ημέρες, το GOG.com αποκάλυψε ότι θα φέρει τον επόμενο καιρό τα God of War και Uncharted: Legacy of Thieves Collection.

Τα παιχνίδια του PlayStation υπάρχουν εδώ και αρκετό καιρό στο Steam, αλλά και στο Epic Games Store και φαίνεται ότι θα μπορείτε να τα αποκτήσετε μελλοντικά και στην DRM free έκδοση του μέσω του GOG.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το Uncharted: Legacy of Thieves Collection είναι μια συλλογή που περιλαμβάνει το κλείσιμο της ιστορίας του Nathan Drake, δηλαδή το Uncharted 4: A Thief’s End, καθώς και το Uncharted: The Lost Legacy με την Chloe Frazer, με αναβαθμισμένο τεχνικό τομέα και νέα χαρακτηριστικά για το PC.

Το God of War, ο πολυβραβευμένος τίτλος της Sony Santa Monica που κυκλοφόρησε για το PS4 έφτασε πριν από καιρό στο PC και έφερε μαζί του Nvidia DLSS υψηλής ανάλυσης σκιάσεις, βελτιωμένα space reflections, 4K ανάλυση με ξεκλείδωτο το framerate, καθώς και υποστήριξη για  DualShock 4 ή DualSense.

Προς το παρόν δεν έχει αποκαλυφθεί η τιμή των δύο παιχνιδιών στο GOG, αλλά μπορείτε να βρείτε την επίσημη σελίδα του God of War πατώντας εδώ, ενώ του Uncharted: Legacy of Thieves Collection από εδώ.