ΦΗΜΗ: Η Ubisoft ετοιμάζει ανακοινώσεις με νέο Prince of Persia και άλλα 19 παιχνίδια

Καθώς και το sequel του Immortals Fenyx Rising
22 Μαρτίου 2022 09:03
ΦΗΜΗ: Η Ubisoft ετοιμάζει ανακοινώσεις με νέο Prince of Persia και άλλα 19 παιχνίδια

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε μια φήμη που αφορά την Ubisoft και τα επερχόμενα παιχνίδια της. Με την E3 να βρίσκεται στον ορίζοντα, φαίνεται πως η γαλλική εταιρία ετοιμάζει ένα δικό της σόου. Αυτό μεταφέρει τουλάχιστον, ο γνωστός leaker, Tom Henderson.

Ο Henderson λέει πως σύμφωνα με δικές του πηγές, η Ubisoft ετοιμάζεται για ένα μεγάλο showcase event που θα μπορούσε να αποκαλύψει ένα ολοκαίνουργιο Prince of Persia παιχνίδι, καθώς και το sequel του Immortals Fenyx Rising. Επίσης, ο Henderson έρχεται και προσθέτει πως η Ubisoft δουλεύει σε 20 παιχνίδια -περίπου- και ετοιμάζεται να τα αποκαλύψει στο εγγύς μέλλον. Μερικά από αυτά τα γνωρίζουμε ήδη, όπως το Assassin’s Creed Infinity, το Mario + Rabbids Sparks of Hope και το Beyond Good and Evil 2.

Φημολογείται εδώ και καιρό ένα ακόμη Assassin’s Creed, ενώ λέγεται πως το νέο The Crew είναι ήδη στα σκαριά με κωδική ονομασία “Orlando”. Επιπροσθέτως, λέει πως η Ubisoft Montpellier εργάζεται αυτή τη στιγμή σε ένα Prince of Persia που θα μοιάζει με τη σειρά “Ori” και θα είναι 2.5D.

Μιας και μιλάμε για φήμες και leaks, καλό θα ήταν να λάβετε όλα τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη. Αν ετοιμάζει η γαλλική εταιρία event, μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για να μάθετε όλα όσα θα συμβούν.

Tags: