Επιτέλους μπορείτε να δείτε το σκορ των αγώνων στο Battlefield 2042

Επέστεψε το βασικό χαρακτηριστικό
09 Μαρτίου 2022 22:42
Επιτέλους μπορείτε να δείτε το σκορ των αγώνων στο Battlefield 2042

Έπειτα από μήνες αναμονής και δημόσια κατακραυγή, με αποκορύφωμα τη συγκέντρωση πάνω από 200.000 υπογραφών από κόσμο που ζητούσε πίσω τα χρήματά του, το Battlefield 2042 έχει πλέον scoreboard.

Ναι, η DICE κράτησε την υπόσχεσή της και έπειτα από μια μικρή αναβολή μόλις κυκλοφόρησε μια νέα αξιοσημείωτη ενημέρωση για το παιχνίδι. Η βασικότερη νέα προσθήκη του update αυτού είναι το scoreboard, ένα χαρακτηριστικό που υπήρχε σε όλα τα κεφάλαια της σειράς μέχρι σήμερα, αλλά περιέργως απουσίαζε από το Battlefield 2042.

Βέβαια, παρόλο που η κοινότητα το ζητούσε εδώ και καιρό, ακόμη και τώρα φαίνεται πως δεν έμεινε ικανοποιημένη. Αναλυτικότερα, το νέο scoring σύστημα φαίνεται πως δε λαμβάνει υπόψη όλα όσα κάνει ένας παίκτης, όπως για παράδειγμα όταν κάνει heal τους συμπαίκτες τους ή όταν επισκευάζει οχήματα. Αντιθέτως, μετρά μόνο τα kills, assists, revives και flag captures, κάτι που απογοήτευσε μερικούς παίκτες. Μάλιστα, υπήρχαν και σχόλια για τα εικονίδια που χρησιμοποιήθηκαν, καθώς πολλοί μπερδεύουν το σύμβολο των kills και των deaths.

Όπως και να ‘χει, η DICE φαίνεται πως ξεκίνησε να ακούει και να δουλεύει πάνω στο feedback των παικτών και έτσι τόνισε πως μελλοντικά θα ακολουθήσουν και άλλα tweaks για το scoreboard και όχι μόνο.

Για την ιστορία, το συγκεκριμένο patch πρόσθεσε στο παιχνίδι και μερικά cosmetics ως δώρο για την αναβολή της πρώτης σεζόν για τους κατόχους του Year 1 Pass, ενώ διορθώνει και διάφορα bugs. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο επίσημο blog του παιχνιδιού πατώντας εδώ.

Tags: