Battlefield 2042: Άναψαν για τα καλά τα αίματα – Συγκεντρώθηκαν 70 χιλιάδες υπογραφές

Αυξάνεται η πίεση προς την EA
09 Φεβρουαρίου 2022 19:46
Battlefield 2042: Άναψαν για τα καλά τα αίματα – Συγκεντρώθηκαν 70 χιλιάδες υπογραφές

Πριν από μερικές ημέρες σας ενημερώσαμε σχετικά με το petition που ξεκίνησε για το Battlefield 2042, με τους παίκτες να συλλέγουν υπογραφές, με απώτερο στόχο την διεκδίκηση επιστροφών χρημάτων από την EA.

Περίπου 48 ώρες μετά και το petition έχει γίνει πλέον viral, συγκεντρώνοντας πάνω από 73 χιλιάδες υποστηρικτές. Μάλιστα, ο ρυθμός που παίκτες ή άλλοι ενδιαφερόμενοι συνεχίζουν να υπογράφουν παραμένει αμείωτος, με το ορόσημο των 100 χιλιάδων να μοιάζει εφικτό.

Όπως τονίζει και το petition, η κοινότητα είναι τόσο απογοητευμένη με τα τεχνικά προβλήματα του παιχνιδιού και τα χαρακτηριστικά που λείπουν, που πλέον ζητά να συμβεί ότι έγινε και το Δεκέμβριο του 2020, όταν όλες οι πλατφόρμες επέτρεψαν τα refunds για το Cyberpunk 2077, χωρίς κανέναν περιορισμό.

Μέχρι στιγμής τόσο η DICE όσο και η EA τηρούν σιγή ιχθύος και δεν έχουν προβεί σε κανένα απολύτως σχόλιο.

Για την ιστορία, ο λόγος που ξεκίνησε όλο αυτό έχει να κάνει με την post-launch υποστήριξη του παιχνιδιού. Πρόσφατα σας ενημερώσαμε πως η πρώτη σεζόν του Battlefield 2042 θα καθυστερήσει, καθώς η DICE θέλει να εστιάσει στα βασικά.

Συγκεκριμένα, το στούντιο αποκάλυψε πως καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να φέρει όσο το δυνατόν γρηγορότερα το Scoreboard που ακόμη απουσιάζει, Voice Chat για όλες τις πλατφόρμες και προφίλ για τους παίκτες. Τελικά, λίγες ημέρες μετά η ομάδα καθυστέρησε και αυτή την ενημέρωση, η οποία πλέον αναμένεται τον Μάρτιο.

Όπως φαίνεται, η καθυστέρηση του patch των βασικών λειτουργιών φαίνεται πως ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για την κοινότητα.