Η νέα fighting ανθολογία της Capcom θα ξυπνήσει νοσταλγικές αναμνήσεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Υποδεχθείτε το Capcom Fighting Collection
21 Φεβρουαρίου 2022 15:09
Η νέα fighting ανθολογία της Capcom θα ξυπνήσει νοσταλγικές αναμνήσεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Όπως σας ενημερώσαμε, πριν μερικές ώρες η Capcom ανακοίνωσε το ολοκαίνουργιο Street Fighter 6, συνεχίζοντας την θρυλική σειρά. Ωστόσο, αυτή δεν ήταν η μοναδική αποκάλυψη που επιφύλασσε η ιαπωνική εταιρία για τη fighting κοινότητα.

Αναλυτικότερα, τα φώτα της δημοσιότητας είδε και το πρώτο trailer του Capcom Fighting Collection. Πρόκειται για ένα πακέτο που περιλαμβάνει 10 retro fighting games, συμπεριλαμβανομένων των 5 arcade τίτλων της Darkstalker σειράς και των Vampire Hunter 2 και Vampire Savior 2 που μέχρι τώρα δεν είχαν κυκλοφορήσει ποτέ εκτός Ιαπωνίας.

Τα δέκα παιχνίδια που περιλαμβάνονται στο Capcom Fighting Collection είναι τα εξής:

  1. Darkstalkers: The Night Warriors
  2. Night Warriors: Darkstalkers’ Revenge
  3. Vampire Savior: The Lord of Vampire
  4. Vampire Hunter 2: Darkstalkers’ Revenge
  5. Vampire Savior 2: The Lord of Vampire
  6. Red Earth
  7. Cyberbots: Fullmetal Madness
  8. Super Gem Fighter Mini Mix
  9. Super Puzzle Fighter II Turbo
  10. Hyper Street Fighter II

Αξίζει να σημειωθεί πως όλα τα παιχνίδια της συλλογής θα διαθέτουν online play και rollback netcode, καθώς και Ranked, Casual και Custom match types. Συγχρόνως, το πακέτο θα περιλαμβάνει και ένα σκασμό από concept art, μουσικά θέματα, σχεδιαστικά έγγραφα και άλλα εικαστικά για όλους του τίτλους του.

Το Capcom Fighting Collection αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 24 Ιουνίου για PS4, Xbox One, PC και Nintendo Switch. Φυσικά και οι κάτοχοι των PS5 και Xbox Series X|S θα μπορούν να απολαύσουν την fighting ανθολογία χάρη στα backwards compatibility χαρακτηριστικά των κονσολών.