Το God of War: Ragnarok δε θα καθυστερήσει ξανά

Νέα διαβεβαίωση
19 Φεβρουαρίου 2022 12:12
Το God of War: Ragnarok δε θα καθυστερήσει ξανά

Τον Σεπτέμβριο του περασμένου  έτους, το PlayStation είχε αποκαλύψει το πρώτο gameplay trailer του άκρως αναμενόμενου God of War: Ragnarok. Ωστόσο, η εν λόγω παρουσίαση δεν περιλάμβανε και νέες πληροφορίες για την κυκλοφορία του παιχνιδιού, η οποία προηγουμένως είχε αναβληθεί από το 2021 για το 2022.

Τώρα, το γεγονός πως ακόμη δε γνωρίζουμε από επίσημα χείλη κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία φαίνεται πως έχει φοβίσει κάποιους παίκτες, οι οποίοι αρχίζουν να πιστεύουν ότι μια ακόμη αναβολή βρίσκεται στον ορίζοντα. Τελικά κάτι τέτοιο δε φαίνεται πως είναι στα πλάνα της Sony Santa Monica και ο τίτλος βρίσκεται εντός προγράμματος για φέτος.

Συγκεκριμένα, ο εξαιρετικά έμπιστος δημοσιογράφος του Bloomberg, Jason Schreier, απάντησε πριν μερικές ώρες στον προβληματισμό ενός χρήστη στο Reddit. Περνώντας σε λεπτομέρειες, εκείνος αναρωτήθηκε αν υπάρχει περίπτωση το Ragnarok να μεταφερθεί για το 2023. Η απάντηση του Jason, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, ήταν ένα λιτό, αλλά άκρως χαρακτηριστικό όχι.

Όπως φαίνεται, λοιπόν, δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας και το God of War: Ragnarok θα καταφθάσει στην ώρα του εντός της χρονιάς που διανύουμε. Πλέον μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί η φήμη που σας είχαμε μεταφέρει στα τέλη του 2021, σύμφωνα με την οποία ο τίτλος θα κυκλοφορήσει στις 30 Σεπτεμβρίου.

Όπως και να ‘χει, μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με τη νέα περιπέτεια του Kratos και του Atreus.