Διέρρευσε η ημερομηνία κυκλοφορίας του God of War Ragnarök!

Σύμφωνα με τη βάση δεδομένων του PlayStation
28 Δεκεμβρίου 2021 15:21
Διέρρευσε η ημερομηνία κυκλοφορίας του God of War Ragnarök!

Όπως φαίνεται, λίγο πριν το τέλος του 2021, διέρρευσε η τελική ημερομηνία κυκλοφορίας ενός εκ των πιο αναμενόμενων παιχνιδιών του επόμενου έτους. Ο λόγος γίνεται φυσικά για το God of War Ragnarök, το οποίο σύμφωνα με μια καταχώρηση που μάλλον έγινε πρόωρα στη βάση δεδομένων του PlayStation Store, θα κυκλοφορήσει στις 30 Σεπτεμβρίου του 2022.

Η πληροφορία προέρχεται από τον έμπιστο Twitter λογαριασμό, PlayStation Game Size, ο οποίος έχει αποκτήσει χιλιάδες ακόλουθους, καθώς σκαλίζει διαρκώς τη βάση δεδομένων του PlayStation και ενημερώνει τους χρήστες σχετικά με τα μεγέθη των downloads για τις εγκαταστάσεις και τα patches των διαφόρων παιχνιδιών.

Αν πράγματι οι πληροφορίες του ευσταθούν, η νέα περιπέτεια του Kratos θα καταφθάσει προς το τέλος του επόμενου χρόνου. Σημειώνεται πως η ημερομηνία ενδέχεται να είναι απλά ένα place-holder, ενώ ακόμη και αν είναι οριστική, τα πλάνα αυτά μπορεί να αλλάξουν μελλοντικά. Πάντως, πρόκειται για Παρασκευή, ημέρα που συνηθίζεται να έχουμε μεγάλες AAA κυκλοφορίες, οπότε αυτό δίνει σίγουρα "πόντους εγκυρότητας" στη διαρροή.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τη σχετική δημοσίευση:

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι λογικό το God of War Ragnarök να έρθει στα PS4 και PS5 στο δεύτερο μισό του έτους. Συγκεκριμένα, γνωρίζουμε επίσημα πως το Horizon Forbidden West θα ανοίξει τη χρονιά για τη Sony, με την κυκλοφορία του να είναι προγραμματισμένη για τις 18 Φεβρουαρίου του 2022. Αμέσως μετά όσον αφορά το lineup του PlayStation θα ακολουθήσει το Gran Turismo 7 στις 4 Μαρτίου, με το Forspoken να συνεχίζει το σερί στις 24 Μαΐου.