Το Cyberpunk 2077 είναι πλέον “optimized” για τα Xbox Series X|S

Απόψε οι επίσημες ανακοινώσεις από την CD Projekt Red
15 Φεβρουαρίου 2022 08:31
Το Cyberpunk 2077 είναι πλέον “optimized” για τα Xbox Series X|S

Σε λίγες ώρες και συγκεκριμένα στις 17:00 το απόγευμα ώρα Ελλάδος η CD Projekt Red έχει δώσει ραντεβού με τους fans της για ένα ειδικό Cyberpunk 2077 live stream. Κατά πάσα πιθανότητα αυτή η ζωντανή μετάδοση να αποκαλύψει την αναμενόμενη next-gen έκδοση του τίτλου, καθώς και την ημερομηνία κυκλοφορίας του “re-launch”.

Παρόλο που δε γνωρίζουμε 100% τι θα δούμε σε αυτό το event, κάποιοι χρήστες εντόπισαν στις Xbox Series X|S κονσόλες τους πως το Cyberpunk 2077 είναι πλέον “optimized” για τις πλατφόρμες αυτές. Αυτή η “ταμπέλα” δεν υπήρχε μέχρι και πριν λίγες ώρες, οπότε πλέον είναι σχεδόν σίγουρο πως η next-gen έκδοση του Cyberpunk 2077 θα αποκαλυφθεί πλήρως σήμερα το απόγευμα.

Δείτε την εικόνα παρακάτω:

Αυτό έρχεται και συμπληρώνει την διαρροή που είχε γίνει πριν μερικές εβδομάδες μέσα από το database του PlayStation, στο οποίο διέρρευσε ένα νέο key art. Επιπροσθέτως, είδαμε και το PlayStationSize, το οποίο έχει διαρρεύσει πράγματα και για άλλα παιχνίδια στο παρελθόν, να λέει πως το next-gen update θα φτάσει στα μέσα του Φεβρουαρίου ή μέσα στον Μάρτιο.

Οι next-gen εκδόσεις του Cyberpunk 2077 για τα PS5 και Xbox Series X|S φαίνεται πως είναι καθ’ οδόν, ενώ το ίδιο ισχύει και για το The Witcher 3: Wild Hunt, το next-gen update του οποίου μετατέθηκε για το δεύτερο τρίμηνο του 2022.