Cyberpunk 2077: Νέο key art και πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας για τη next-gen έκδοση

Πιο κοντά από ποτέ η next-gen έκδοση;
30 Ιανουαρίου 2022 15:31
Cyberpunk 2077: Νέο key art και πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας για τη next-gen έκδοση

Η PlayStation 5 έκδοση του Cyberpunk 2077 φαίνεται πως έχει εντοπιστεί στο database του PlayStation, κάτι που θα μπορούσε να δηλώνει πως η next-gen έκδοση βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ. Αυτή η διαρροή ήρθε από το Twitter account του PlayStationSize, το οποίο έχει διαρρεύσει πράγματα και για άλλα παιχνίδια στο παρελθόν.

Μάλιστα, μέσα στο backend, όπως δηλώνει το PlayStationSize βρέθηκε και το νέο key art που θα έρθει με το “re-launch” του Cyberpunk 2077, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Η παραπάνω εικόνα δεν υπήρχε στο διαδίκτυο στο παρελθόν και κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται όντως για το νέο εξώφυλλο του παιχνιδιού της CD Projekt Red. Όλα τα παραπάνω έρχονται και συνοδεύονται και με την πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας του τίτλου, αφού το PlayStationSize αναφέρει πως το παιχνίδι αναμένεται να επανακυκλοφορήσει στα μέσα του Φεβρουαρίου ή στις αρχές του Μαρτίου.

Οι next-gen εκδόσεις του Cyberpunk 2077 για τα PS5 και Xbox Series X|S φαίνεται πως είναι καθ’ οδόν, ενώ το ίδιο ισχύει και για το The Witcher 3: Wild Hunt, το next-gen update του οποίου μετατέθηκε για το δεύτερο τρίμηνο του 2022.