Αυτός ο εντυπωσιακός Χριστουγεννιάτικος Minecraft χάρτης φτιάχτηκε για καλό σκοπό! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Από την NVIDIA
21 Δεκεμβρίου 2021 10:52
Αυτός ο εντυπωσιακός Χριστουγεννιάτικος Minecraft χάρτης φτιάχτηκε για καλό σκοπό! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα έχει ξεκινήσει και έτσι η NVIDIA αποφάσισε να το γιορτάσει, δημιουργώντας έναν πανέμορφο Minecraft χάρτη στο κλίμα της περιόδου. Συγκεκριμένα, η εταιρία δημιούργησε το Nvidia RTX Winter World, έναν custom Χριστουγεννιάτικο χάρτη, ο οποίος απαρτίζεται από περισσότερα από 30 εκατομμύρια blocks.

Ο εν λόγω χάρτης έχει τον δικό του Άι Βασίλης και πολλές ατραξιόν, καθώς μοιάζει με χειμερινό θεματικό πάρκο. Φυσικά, όπως προδίδει και το όνομα του, είναι αξιοθέατο και για τους κατόχους RTX καρτών γραφικών, αφού σχεδιάστηκε με βάση αυτή την έκδοση του παιχνιδιού, για να παρέχει ένα φαντασμαγορικό οπτικό αποτέλεσμα χάρη στη ray-tracing τεχνολογία.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως ο χάρτης δημιουργήθηκε με καλό σκοπό και αναλυτικότερα με στόχο να συγκεντρωθούν χρήματα για το Great Ormond Street Hospital. Πρόκειται για ένα νοσοκομείο για παιδιά που βρίσκεται στην περιοχή Bloomsbury του Λονδίνου, στο οποίο οι παίκτες μπορούν να κάνουν απευθείας donate μέσα από έναν in-game μηχανισμό που έχει δημιουργηθεί εντός του χάρτη.

Μπορείτε να κατεβάσετε τον Nvidia RTX Winter World πατώντας εδώ.