Το ίδιο το YouTube έφτιαξε ένα τραγούδι αφιερωμένο στο Minecraft (ΒΙΝΤΕΟ)

Το οποίο συνεχίζει να σαρώνει και ξεπέρασε τις 1 τρισεκατομμύριο προβολές
15 Δεκεμβρίου 2021 16:17
Το ίδιο το YouTube έφτιαξε ένα τραγούδι αφιερωμένο στο Minecraft (ΒΙΝΤΕΟ)

Δε χωρά καμία αμφιβολία πως το Micecraft είναι μέσα στα μεγαλύτερα παιχνίδια της gaming βιομηχανίας, αφού τον προηγούμενο χρόνο έφτασε το αστρονομικό ορόσημο των 200 εκατομμυρίων πωλήσεων, ενώ ήταν και ο βασιλιάς της τηλεθέασης στο YouTube.

Αναμενόμενα, η φρενήρης πορεία του συνεχίστηκε και φέτος, με τον τίτλο των Xbox Game Studios να καταφέρνει ένα νέο τρομερά εντυπωσιακό επίτευγμα. Συγκεκριμένα, το Minecraft ξεπέρασε πλέον τις 1 τρισεκατομμύριο προβολές στο YouTube.

Πρόκειται για ένα τόσο πρωτόγνωρο επίτευγμα που η ίδια η πλατφόρμα της Google αποφάσισε να το γιορτάσει, ετοιμάζοντας ένα ειδικά αφιερωμένο βίντεο-τραγούδι, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Πέρα απ’ αυτό, το YouTube ετοίμασε και μια ειδική ιστοσελίδα που περιλαμβάνει αναλυτικά στατιστικά που συγκέντρωσε απ' όλα τα Minecraft βίντεο που αναρτήθηκαν τα τελευταία 12 χρόνια. Μεταξύ άλλων παρουσιάζονται τα κανάλια που βοήθησαν περισσότερο στην επίτευξη αυτού του οροσήμου, οι τάσεις εντός της κοινότητας και πολλά ακόμη.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως το Minecraft δε φαίνεται πως έχει πρόθεση να «φρενάρει», αφού το YouTube επισημαίνει πως ο ρυθμός των προβολών αυξάνεται ραγδαία και έτσι ίσως να χρειαστεί πολύ λιγότερο για τις επόμενες 1 τρισεκατομμύριο προβολές.

Σε περίπτωση που θέλετε να μάθετε περισσότερα μπορείτε να βρείτε την αναλυτική ιστοσελίδα των στατιστικών πατώντας εδώ.