Το Destiny 2 έφερε Halo όπλα για τα 30 χρόνια της Bungie

Το στούντιο γιορτάζει την ιστορία του
08 Δεκεμβρίου 2021 15:16
Το Destiny 2 έφερε Halo όπλα για τα 30 χρόνια της Bungie

Το μεγάλο event του Destiny για τα 30 χρόνια της Bungie ξεκίνησε και οι φήμες ήταν αληθινές. Συγκεκριμένα, το στούντιο έφερε στο παιχνίδι διάφορα αντικείμενα εμπνευσμένα από τη Halo σειρά, την οποία η ομάδα ξεκίνησε μαζί με το Xbox πριν δύο δεκαετίες.

Τα εν λόγω όπλα δεν είναι ακριβώς ολόιδιες ρεπλίκες, αλλά δανείζονται έμπνευση από γνωστά αγαπημένα των Halo, όπως το Magnum, το Battle Rifle και το Energy Sword.

Παράλληλα, στο παιχνίδι προστέθηκε και μια νέα δραστηριότητα για έξι παίκτες, το Dares of Eternity, ενώ πλέον διαθέσιμο για αγορά είναι και το Destiny 2 30th Anniversary Pack έναντι €24,99, το οποίο περιλαμβάνει ένα dungueon βασισμένο σε προηγούμενους Bungie τίτλους, όπως τα Marathon και Myth.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το trailer που συνόδευσε την έναρξη του event.

Για την ιστορία, η Bungie αγοράστηκε από την Microsoft πριν την άφιξη του πρώτου Halo, το οποίο κυκλοφόρησε το 2001. Εν τέλει το στούντιο ανεξαρτητοποιήθηκε το 2007 και λίγα χρόνια αργότερα έφερε στην αγορά τη σειρά Destiny σε συνεργασία με την Activision.

Βέβαια, ο Phil Spencer δήλωσε πρόσφατα πως το σημερινό Xbox δε θα άφηνε τη Bungie να φύγει. Περισσότερα σχετικά με αυτό μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.