Έσπασε ξανά το ρεκόρ του Pokémon Shining Pearl – Δε φαντάζεστε σε πόση ώρα το τερμάτισε ένας speedrunner

Τι άλλο θα δούμε;
08 Δεκεμβρίου 2021 13:38
Έσπασε ξανά το ρεκόρ του Pokémon Shining Pearl – Δε φαντάζεστε σε πόση ώρα το τερμάτισε ένας speedrunner

Πριν μερικές ημέρες σας είχαμε ενημερώσει με σχετική είδηση, ότι ένας speedrunner ολοκλήρωσε το Pokémon Shining Pearl σε μόλις 33 λεπτά, σημειώνοντας τεράστιο ρεκόρ. O content creator, Wester είχε ολοκληρώσει τον τίτλο του Nintendo Switch με αρκετά tweks και glitches που τον βοηθούσαν να παρακάμπτει τα animation του παιχνιδιού, τις μάχες και τα cutscenes.

Όπως όλα δείχνουν, αυτό το ρεκόρ μόλις έσπασε! Συγκεκριμένα, ένας άλλος speedruner με την ονομασία Carolio κατάφερε να ολοκληρώσει το remake της Pearl σε μόλις 15 λεπτά. Ναι, καλά διαβάσατε. Το ρεκόρ του Werster έσπασε από τον Carolio, ο οποίος έκανε σχεδόν το μισό χρόνο για να το ολοκληρώσει.

Ο Carolio το πήγε ένα βήμα παραπέρα και το νέο κόλπο γίνεται με τα fishing rods του παιχνιδιού που σας επιτρέπουν να τα βάλετε σε δύο quick item slots. Έτσι, μέσα από το κεντρικό μενού έκανε κάποιες διαδικασίες που μπορείτε να δείτε παρακάτω στο βίντεο, που του επέτρεψαν να παγώσει ουσιαστικά το χρόνο.

Το κεντρικό μενού ουσιαστικά “κολλάει”, αλλά ο χαρακτήρας μπορεί να κινηθεί κανονικά, με αποτέλεσμα να μη χρειαστεί να κάνει καμία μάχη, μέχρι το τέλος του παιχνιδιού. Εκείνος κατάφερε να περάσει το Pokémon League και την Elite 4, κάνοντας μόνο μία μάχη σε ολόκληρο το παιχνίδι.

Δείτε το βίντεο παρακάτω.