Zelda: Τύπος τερμάτισε το Breath of the Wild σε μία ώρα με κλειστά τα μάτια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακόμη ένα επίτευγμα από speedrunner
12 Νοεμβρίου 2022 15:01
Zelda: Τύπος τερμάτισε το Breath of the Wild σε μία ώρα με κλειστά τα μάτια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η κοινότητα με τους speedrunners φαίνεται ότι το έχει πάει σε άλλο επίπεδο! Και αυτό γιατί μόλις έγινε γνωστό, ότι ένας παίκτης ολοκλήρωσε το The Legend of Zelda: Breath of the Wild, σε λιγότερο από μία ώρα, ενώ είχε παράλληλα δεμένα τα μάτια του.

Ναι, καλά διαβάσατε. Ο YouTuber, CrystalSaver, ολοκλήρωσε το παιχνίδι στην κατηγορία Any% Blindfolded, μέσα σε 58 λεπτά και 49 δευτερόλεπτα, σημειώνοντας ρεκόρ στο χρόνο, έχοντας φυσικά τα μάτια του δεμένα. Όπως θα δείτε και εσείς στο βίντεο παρακάτω, με όλο το “run”, ο παίκτης έβγαλε τη μάσκα που φορούσε, μόλις σκότωσε τον Ganon, έτσι ώστε να απολαύσει τη νίκη του βλέποντας το τελευταίο cutscene.

Ποια είναι η κανονική διάρκεια του Breath of the Wild;

Σύμφωνα με το γνωστό site “How long to Beat”, το Breath of the Wild αγγίζει τις 50 ώρες για να ολοκληρωθεί η κεντρική ιστορία του, ενώ αν κάποιος θελήσει να κάνει τα πάντα, θα χρειαστεί περίπου 92 ώρες.

Έχουμε δει παρόμοια challenges στο παρελθόν, με speedrunners να ολοκληρώνουν με κλειστά τα μάτια τους διάφορα παιχνίδια, όπως το Ocarina of Time, το Super Mario 64, το Kingdom Hearts και άλλα.

Δείτε ολόκληρο το run μέσα από τον player που ακολουθεί.