Το The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom τερματίστηκε σε λιγότερο από 60 λεπτά  (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέο ρεκόρ
02 Ιουνίου 2023 17:55
Το The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom τερματίστηκε σε λιγότερο από 60 λεπτά  (ΒΙΝΤΕΟ)

Έχει περάσει περίπου ένας μήνας από την κυκλοφορία του The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom και ακόμη η κοινότητα ανακαλύπτει νέα μυστικά και μοιράζεται ευφάνταστες κατασκευές, εξερευνώντας κάθε σπιθαμή του κόσμου που δημιούργησε η Nintendo. Ωστόσο, υπάρχουν και αυτοί που αντί να ξεψαχνίσουν την Hyrule, βάζουν ως στόχο να ολοκληρώσουν το παιχνίδι όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, χρησιμοποιώντας κάθε απαραίτητο μέσο!

Κάπως έτσι, λοιπόν, ο gamer με παρατσούκλι Zdi6923 κατάφερε να σπάσει το προηγούμενο ρεκόρ και τερμάτισε το παιχνίδι σε λιγότερο από μια ώρα. Για την ακρίβεια, το ‘Any% Zelda: Tears of the Kingdom’ speedrun του έχει επίσημο χρόνο 59 λεπτά και 22 δευτερόλεπτα.

Ο Zdi6923 ολοκλήρωσε φυσικά όλα τα shrines που είναι απαραίτητα για να πάρει ο παίκτης τα διάφορα abilities και έτσι πέρασε το μεγαλύτερο ποσοστό από τη μια ώρα του run του στους ουρανούς. Από τη στιγμή που «προσγειώθηκε» τερμάτισε το παιχνίδι σχεδόν μονομιάς, όπως μπορείτε να δείτε και από τον player που ακολουθεί. Βέβαια, πρέπει να σημειωθεί πως το βίντεο περιλαμβάνει μεγάλα spoilers, οπότε αν δεν έχετε ολοκληρώσει τον τίτλο ακόμη, ίσως να θέλετε να το αποφύγετε.

Για την ιστορία, το Tears of the Kingdom κυκλοφόρησε στις 12 Μαΐου 2023 αποκλειστικά για το Nintendo Switch και ήδη έγινε ένα από τα κορυφαία παιχνίδια της χρονιάς όσον αφορά τις πωλήσεις παγκοσμίως. Παράλληλα, ο τίτλος αναμένεται να είναι και μια από τις υποψηφιότητες για τα Game of the Year βραβεία σε μερικούς μήνες από τώρα.

Τόσο το Xbox όσο και το PlayStation έδωσαν συγχαρητήρια στη Nintendo για το launch, όπως σας ενημερώσαμε, ενώ υπήρξαν μέχρι και ουρές από τους gamers για να παραλάβουν τα πρώτα retail αντίτυπα. Για περισσότερα μπορείτε να δείτε το αναλυτικό βίντεο των Unboxholics με τις εντυπώσεις του Γιώργου Πρίτσκα και του Σάκη Καρπά, πατώντας εδώ.