PlayStation και Xbox συγχαίρουν τη Nintendo για το νέο Zelda

Όλη η βιομηχανία σε ρυθμούς
12 Μαΐου 2023 20:35
PlayStation και Xbox συγχαίρουν τη Nintendo για το νέο Zelda

Πριν μερικές ώρες, το ολοκαίνουργιο κεφάλαιο της ιστορικής σειράς The Legend of Zelda έγινε διαθέσιμο αποκλειστικά για το Nintendo Switch, αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές. Συγκεκριμένα, το The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom κατάφερε να γίνει το υψηλότερα βαθμολογημένο παιχνίδι όλων των εποχών στο OpenCritic, όπως σας ενημερώσαμε.

Μιας και ομολογουμένως μιλάμε για μια κυκλοφορία-σταθμό για το gaming, το PlayStation προέβη σε μια κίνηση ευγενούς άμιλλας, συγχαίροντας τη Nintendo μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter. Από την άλλη, και το Xbox προέβη και αυτό σε δηλώσεις, δίνοντας συγχαρητήρια στη Nintendo για τον αριστουργηματικό τίτλο.

Συνολικά, όλη η gaming βιομηχανία είναι σήμερα στους ρυθμούς του Tears of the Kingdom, το οποίο παραμένει μεταξύ των κορυφαίων trends στα social media, μονοπωλώντας τις συζητήσεις. Παρακάτω, λοιπόν, μπορείτε να βρείτε τόσο τις αναρτήσεις του Xbox και του PlayStation, όσο και μερικά ενδιαφέροντα στιγμιότυπα από το μεγάλο launch.

Το tweet του PlayStation για το Tears of the Kingdom:

Το tweet του του Xbox για το Tears of the Kingdom:

Τεράστιες ουρές από gamers για να παραλάβουν τα πρώτα retail αντίτυπα:

Το τεράστιο διαφημιστικό του The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom στο κέντρο του Λονδίνου:

Η Devolver Digital τρολάρει πως θα κλείσει τον «Corporate πύργο» της για την κυκλοφορία του νέου Zelda:

Ο δημιουργός του Final Fantasy 14 παίζει The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom λίγο πριν αρχίσει το stream του για το MMO:

Αμέτρητοι Ιάπωνες εργαζόμενοι έχουν πάρει άδεια από τις δουλειές τους για να παίξουν το The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, μετατρέποντας τη μέρα σε κάτι σαν «Zelda αργία»: