Τύπος τερμάτισε το The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom σε 94 λεπτά

Το πρώτο speedrun είναι γεγονός
12 Μαΐου 2023 21:39
Τύπος τερμάτισε το The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom σε 94 λεπτά

Το The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom είναι ένα τεράστιο open world παιχνίδι που μπορεί εν δυνάμει να προσφέρει εκατοντάδες ώρες gameplay. Ωστόσο, ο γνωστός speedrunner gymnast86 αποφάσισε να ακολουθήσει μια διαφορετική προσέγγιση και αντί να ξεψαχνίσει κάθε σπιθαμή της Hyrule έβαλε ως στόχο να ολοκληρώσει το παιχνίδι όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, χρησιμοποιώντας κάθε απαραίτητο μέσο.

Συγκεκριμένα, ο gymnast86, μόλις μερικές ώρες μετά την κυκλοφορία του The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom ανάρτησε στο κανάλι του στο YouTube το πρώτο speedrun, τερματίζοντας τον τίτλο σε μόλις 94 λεπτά! Ναι, καλά διαβάσατε.

Κατάφερε να φτάσει στο τέλος του τίτλου σε μόλις 94 λεπτά, χωρίς να χρησιμοποιήσει κανένα amiibo ή κάποιο glitch. Προφανώς, παράκαμψε το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου του παιχνιδιού και πήγε κατευθείαν στο τελικό boss, αφού ολοκλήρωσε την περιοχή του tutorial.

Θεωρητικά, αυτό ίσως να ακούγεται ως κάτι εύκολο, αλλά δεν είναι. Το Tears of the Kingdom είναι ένα απαιτητικό παιχνίδι που απαιτεί δεξιότητα, στρατηγική και δημιουργικότητα, οπότε το επίτευγμα του gymnast86 είναι σίγουρα αξιοσημείωτο.

Μπορείτε να δείτε την προσπάθειά του μέσα από τον player που ακολουθεί παρακάτω.

Το Tears of the Kingdom κυκλοφόρησε στις 12 Μαΐου 2023 αποκλειστικά για το Nintendo Switch. Αναμένεται να είναι ένα από τα κορυφαία παιχνίδια της χρονιάς όσον αφορά τις πωλήσεις παγκοσμίως και μια από τις υποψηφιότητες για τα Game of the Year βραβεία σε μερικούς μήνες από τώρα.

Τόσο το Xbox όσο και το PlayStation έδωσαν συγχαρητήρια στη Nintendo για το launch, όπως σας ενημερώσαμε, ενώ υπήρξαν μέχρι και ουρές από τους gamers για να παραλάβουν τα πρώτα retail αντίτυπα. Για περισσότερα μπορείτε να δείτε το αναλυτικό βίντεο των Unboxholics με τις εντυπώσεις του Γιώργου Πρίτσκα και του Σάκη Καρπά, πατώντας εδώ.