Η Microsoft δημιούργησε ένα ψηφιακό Xbox μουσείο για την επέτειο 20 χρόνων

Στο οποίο μπορείτε να “βολτάρετε” εντελώς δωρεάν
23 Νοεμβρίου 2021 17:37
Η Microsoft δημιούργησε ένα ψηφιακό Xbox μουσείο για την επέτειο 20 χρόνων

Συνεχίζοντας τους εορτασμούς για τα 20 χρόνια του Xbox, η Microsoft δημιούργησε ένα ειδικό ψηφιακό μουσείο, το οποίο περιλαμβάνει διάφορα ενδιαφέροντα “εκθέματα”. Συγκεκριμένα, αποτελεί κάτι σαν metaverse εφαρμογή, στην οποία μπορείτε να περιηγηθείτε με το δικό σας avatar, χρησιμοποιώντας το WASD στο πληκτρολόγιό σας και το ποντίκι σας.

Αξίζει να σημειωθεί πως το εν λόγω μουσείο περιλαμβάνει συνολικά 132 σημαντικές στιγμές Xbox ιστορίας, από facts για το hardware, μέχρι αφιερώματα σε σημαντικές κυκλοφορίες, όπως τα Halo. Μάλιστα, δεν περιλαμβάνει μόνο τα διάφορα επιτεύγματα της πλατφόρμας, αλλά και μερικές από τις μεγάλες αποτυχίες της εταιρίας. Για παράδειγμα, υπάρχουν πληροφορίες για το περίφημο Red Ring of Death, το οποίο είχε επηρεάσει χιλιάδες Xbox 360 κονσόλες.

Τέλος, το μουσείο διαθέτει και μια προσωπική ενότητα για τον κάθε παίκτη. Επομένως, αν είχατε ποτέ σας Xbox κονσόλα μπορείτε να δείτε διάφορες σχετικές πληροφορίες, όπως τα πρώτα παιχνίδια που έχετε παίξει σε ορισμένες κονσόλες, το πιο σπάνιο achievement σας κ.α.

Μπορείτε να επισκεφτείτε το επετειακό ψηφιακό Xbox μουσείο -χωρίς φυσικά εισιτήριο- πατώντας εδώ.

Tags: