Αυτός είναι ο Spider-Man του Marvel's Avengers και έρχεται αποκλειστικά στο PlayStation

Δείτε το πρώτο cinematic trailer
12 Νοεμβρίου 2021 14:13
Αυτός είναι ο Spider-Man του Marvel's Avengers και έρχεται αποκλειστικά στο PlayStation

Έπειτα από τουλάχιστον ένα χρόνο αναμονής, ο Spider-Man καταφθάνει επιτέλους στο Marvel's Avengers μέσα στον Ιανουάριο. Συγκεκριμένα, η Crystal Dynamics αποκάλυψε τώρα τη δική της εκδοχή για τον άνθρωπο-αράχνη, ο οποίος θα έρθει να πλαισιώσει το ρόστερ του παιχνιδιού της.

Μέσα από τον player που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό cinematic trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση.

Για την ιστορία, τα πλάνα της ομάδας ήθελαν ο Spider-Man να καταφθάνει στο παιχνίδι στις αρχές του 2021, ως αποκλειστικό προνόμιο των κατόχων PlayStation κονσόλων. Φυσικά, παρόλο που η ημερομηνία κυκλοφορίας άλλαξε, η αποκλειστικά παραμένει ως έχει και έτσι μόνοι οι παίκτες στα PS4 και PS5 θα μπορούν να παίξουν με το νέο χαρακτήρα.

Ο Spider-Man θα έρθει στο Marvel’s Avengers στις 30 Νοεμβρίου, μέσα από το hero event 'With Great Power'. Σε αυτό θα πρέπει να ενώσει τις δυνάμεις του με την Black Widow και την Ms. Marvel για να σταματήσουν ένα νέο σχέδιο της AIM.

Πέρα από την προσθήκη του Spidy, ο τίτλος θα εμπλουτιστεί και με επιπλέον περιεχόμενο για όλες τις πλατφόρμες. Αναλυτικότερα, το παιχνίδι θα υποδεχθεί το πρώτο του raid, το level cap θα αυξηθεί από 150 σε 175, ενώ θα αλλάξει σημαντικά και το σύστημα των weekly objectives. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ.